Om shamansk energimedicin

Shamansk energimedicin är ett uråldrig medicinsystem där vi behandlar vårt energifält, som finns i och runt om oss. Under behandlingen löser vi upp energimässiga blockeringar som orsakar fysiska och mentala symptom. Genom att lösa upp dessa blockeringar frigörs kraft och energi samtidigt som negativa mönster och begränsningar lämnar systemet.
Energimedicin kan hjälpa till att lindra stress, ångest, oro, passivitet, blockeringar och smärta/värk. Det kan underlätta för att skapa kontakt med din inre kärna, din inre röst och längtan, att leva mer autentiskt, och aktiverar din kropps egen läkekraft.
Den shamanska energimedicin som jag studerar och praktiserar är en tiotusentals år gammal lära med rötterna hos inkafolket Q’eroindianerna i Peru. Jag är så tacksam att få ta del av denna uråldriga kunskap och visdom.

Om behandlingarna

Varje session är unik och innefattar de tekniker som just du behöver för att bli fri från dina energiblockeringar, begränsande tankar och/eller beteendemönster. Under behandlingen ligger du på en massagebänk med kläderna på.

Behandlingen inleds och avslutas med ett samtal, och den kan komma att involvera aktivitet från dig. Efteråt mailar jag ett dokument med insikter som stöttar dig på din fortsatta livsresa.

Shamansk healing är en kraftfull behandling. Här renar vi, löser upp och extraherar vid behov blockerade energier, och utför balanserande chakrarening.

Soul retrieval är än mer djupgående. Här renar vi, löser upp och extraherar vid behov blockerade energier, utför balanserande chakrarening, och gör en så kallad soul retrieval: återför en del av dig som du förlorat kontakt med efter ett trauma, sjukdom eller annan smärtsam upplevelse. Andra tekniker som kan förekomma under behandlingen är destiny retrieval, upper journey, förlåtelsemeditation, liksom andra meditationer, shamanska resor och övningar.

Vill du veta mer? Maila mig!

En shamansk behandling tar cirka 120 minuter och kostar 2 350 kronor.

Behandlingen går att göra IRL eller på distans. Hitta ledig tid och boka genom Boka direkt eller maila tia@tiajumbe.com.

Boka här!

 

Jag har gått Skandinaviska energimedicinskolans tvååriga utbildning till energimedicinterapeut, med Lina Lanestrand som lärare.

Om en shamansk behandling med Tia Jumbe:

Kan varmt rekommendera Tia för shamansk healing. Hon är varm och utstrålar kärlek. Kände mig väldigt trygg och omhändertagen. Älskar hennes raka och varma vänliga sätt att uttrycka sig och uppmuntra till att finna svaren. Jag gjorde den mer djupgående healingen och det var stundtals en lite tuff process men hon fanns där hela tiden på ett väldigt tryggt och uppmuntrande sätt. Healingen hjälpt mig att våga släppa på en uppfattning jag haft om mig själv väldigt länge men nu inte tror på längre.

Tack Tia ❤ /Angelica

Nyhetsbrev

 

Ta del av kommande klasser, resor och projekt genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev.
Brevet utkommer 2-3 gånger per termin.

Tack! Du kommer nu att ta del av Tia Jumbes nyhetsbrev.