Workshop 18/2: Disablot – feminine rising

, , , , , ,

Disablotet i februari var en nordisk offerhögtid till gudinnornas ära. Nu samlas vi tusentals år senare för att hedra gudinnan och hitta och stärka vår egen feminina kraft. Det är dags för den feminina energin att resa sig igen!

Den feminina kraften är vår sanna essens, men den är ignorerad och förtryckt – i världen och i de flesta av oss. Låt oss kvinnor att ta tillbaka vår kraft! 

Den här dagen hittar och stärker vi vår feminina kraft tillsammans med andra kvinnor, med härliga övningar som flödar av feminin energi, med delningar från hjärtat och klargörande reflektioner. 

Vi får lära känna de nordiska gudinnorna, möta gudinnan i en resa och bekanta oss med de nordiska runorna.

Vi helar och gör djupt läkearbete med vår livmoder, ber om vägledning från gudinnan i en kakaoceremoni och släpper sådant som håller tillbaka vår feminina kraft i en eldceremoni. 

Vi får lära känna årshjulet för de nordiska breddgraderna, hur gudinnorna anknyter till det och hur vi kan leva med en mer feminin energi. När du går hem får du med dig ett kompendium hem om de nordiska gudinnorna, årshjulet och den feminina kraften.

Varmt välkomna

Åsa Elvegård och Tia Jumbe

DETALJERNA

När: Lördag 18 februari kl 10-19

Var: Orresta gård, Flen (tåg från/till Stockholm anländer 9.45 och går 20.09)

Hur: Ta med yogamatta, anteckningsbok och varma kläder, eldceremonin sker utomhus.

Kostnad: 1800 kr, early bird 1500 till 31/12. Betalande medlemmar på portalen Tillsammansmedtia får 10% rabatt, uppge rabattkoden som står vid eventet på portalen. Swisha anmälningsavgift 500 kr till 123 532 20 03, kvitto kommer via sms. Resten swishas till samma nummer senast dagen innan workshopen. Uppge mailadress för info när det närmar sig!

Te, nötter, frukt och kakao till ceremonin ingår, och deltagarna får med sig ett kompendium hem om de nordiska gudinnorna, årshjulet och den feminina kraften.

Om oss

Åsa är fornnordiska för gudinna, och förutom att sprida kunskap om dessa energier jobbar hon med utbildningar i olika ämnen i energimedicin och healing för människor och djur. Hos henne kan du lära dig bland annat reiki, djurkommunikation, tarot och medial utveckling.

Tias passion är shamansk energimedicin, där den gudomliga feminina aspekten hyllas. De nordiska gudinnorna är med i hennes energimedicinska sessioner, och hon bjuder regelbundet in till webinar, event och workshops där shamansk energimedicin och den feminina kraften står i centrum. Tia är också yogalärare och ayurvedisk hälsorådgivare och driver portalen Tillsammansmedtia.se.    

Färdigheter

Upplagt på

6 december, 2022

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.