Stå i din kraft med energimedicin

,

KOSTNADSFRITT WEBINAR: Det här är ett webinar för dig som vill veta hur du kan stå i din kraft och skapa det liv (och den sommar!) du längtar efter.

Shamansk energimedicin är ett av världens äldsta system för läkning och balans. Den energimedicinska livsvägen guidar oss till flöde och linjering i de fyra fundamentala aspekterna av livet. När energin flödar fritt i dessa fyra aspekter har du tillgång till din fulla kraft och visdom och kan skapa det liv (och den sommar!) du längtar efter, i samklang med din själ.

Ayurveda balanserar kropp och sinne här och nu och ger oss tillgång till vår inneboende hälsa och energi.

Den shamanska energimedicinen läker och helar djupare obalanser och blockeringar i vårt energisystem, ofta skapade för länge sedan, som håller oss tillbaka från att leva vårt bästa liv.

I det här webinaret berättar jag hur dessa två system hjälper oss skapa flöde och linjering i de fyra nivåerna av vår existens, så att vi kan stå i vår fulla kraft, i kontakt med vår inre visdom och möjlighet att skapa det liv vi längtar efter, guidade av vår själ.  

Jag delar med mig av konkreta tips och råd för att hålla kropp, sinne och energisystem i balans, så att du har flöde, energi och kraft att skapa ditt bästa liv framåt, i samklang med din själ.

KOSTNADSFRITT FÖR ALLA

När: Tisdag 21/6 kl 20-21

Var: Zoom

Hur: Maila tia@tiajumbe.com senast kl 18 den 21/6 för att anmäla dig, länk kommer senast kl 18.45 samma kväll. Det är begränsat med platser så avboka gärna om du inte kan komma. 

Pris: Kostnadsfritt

Färdigheter

Upplagt på

15 februari, 2022

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.