Webbkurs: Låt själen visa vägen i vardagen

I min och Gerda Lindholms webbkurs Låt själen visa vägen i vardagen får du lära dig att lyssna på och följa din själs längtan, för att skapa ett liv med större mening, medvetenhet, närvaro och glädje. Hela kursen om 6 moduler och närmare 30 lektioner kostar 3 000 kronor – och du har tillgång till den livet ut!

Att låta själen visa vägen handlar om att bli mer medveten om vem du egentligen är och vad du egentligen vill. Det handlar om att fatta mer medvetna beslut, i nära samarbete med din själ. Kursen låter dig utforska och återupptäcka ditt verkliga själv, din identitet som en själ i en kropp. Men för att återupptäcka det så måste vi först titta på vad det är som skymmer sikten.

Kursen sträcker sig över 6 månader, men du kan också göra den helt i din egen takt. Varje månad får du tillgång till en ny modul, men du har tillgång till kursen resten av livet! 

Hela kursen om 6 moduler och 4-5 lektioner i varje kostar 3 000 kronor. Betalande medlemmar på portalen Tillsammansmedtia får 750 kronor rabatt (beställ via länken i spalten här i portalen). Bli medlem på portalen här.

Klicka här för att beställa kursen nu.

 

Målet när du har gått kursen är att du:

– är mindre beroende av yttre omständigheter för att känna dig glad och rofylld

– har en andlig praktik i din vardag

– känner större mening i livet

– har en större trygghet i dig själv

– har en tydligare riktning i ditt liv

– känner att du bidrar till en bättre värld

– lever mer inifrån och ut och mindre utifrån och in

 

INNEHÅLL

Kursen består av 6 moduler med vardera 4-5 lektioner med teori, praktiska övningar och meditationer. Varje månad kommer en ny modul med nya lektioner och uppgifter och du har livslång tillgång till kursen.

Modul 1 handlar om att blir medveten om sina tankar och känslor. Här får du träna på att höra dina tankar och känna vilka känslor tankarna skapar. Du guidas också till att släppa dina negativa känslor och dömanden.

Modul 2 handlar om att vända fokus in i ditt hjärta för att koppla upp dig till kärlekens källa. Här guidas du till att hitta din inre vägvisare, känna igen din intuition och till att komma igång med meditation. Du får också prova på meditationens kusin kontemplation, och tipsas om när du kan använda vilken teknik.

I Modul 3 får du fördjupa dig i Dig Själv! Du får lära känna ditt sanna jag, bortom titlar och prestation, träna på att ge dig själv medkänsla och älska dig själv. Du får också lära dig att skilja på olika känslor, och att spåra och balansera dina känslor.

I Modul 4 fördjupar vi oss i meningen i ditt liv. Du får hjälp att hitta just din livsväg och får veta hur du gör för att få energin flöda. Vi förklarar varför tillit öppnar för mirakel och varför det är bättre att vara än att göra.

Modul 5 handlar om att leva andligt i vardagen och hur du gör det. Här får du veta hur det går till när vi skapar världen med vårt medvetande. Vi pratar också om närvaro och vilken välsignelse det är att vara sant närvarande!

I Modul 6 har det blivit dags för dig att sprida ditt unika ljus. Du får veta varför du behöver börja med att rädda dig själv innan du räddar hela världen och om det går att älska alla människor. Du får tips om hur du kan addera mer kärlek i ditt liv och i världen.

 

PRIS

Kursen startar när du beställer den. Hela kursen om 6 moduler och 4-5 lektioner i varje kostar 3 000 kronor. Betalande medlemmar på portalen Tillsammansmedtia får 750 kronor rabatt (beställ via länken i spalten här i portalen). Bli medlem på portalen här.

BESTÄLL

Klicka här för att beställa kursen nu.

Färdigheter

Upplagt på

13 maj, 2022

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.