Dags för en nystart? Då kanske Detox för kropp & sinne är något för dig. Under 5 dagar låter vi kropp och sinne renas, återhämta sig och göra en nystart med ett holistiskt detox-upplägg.

Vi kombinerar ayurvedas bästa råd för att rena matsmältning och kropp med yogiska och andliga tekniker för att uppnå en sinnlig rening.
Vi detoxar med mat, så vi behöver inte vara hungriga, men reningen är kraftfull och eftersom vi kombinerar den fysiska detoxen med rening för sinnet är den mycket djupgående.
Vid en detox får kroppens matsmältning en chans att starta om komma i balans. När maten smälts bättre tillgodogör vi oss näringen bättre och blir piggare och får starkare immunförsvar.
När vi detoxar vårt sinne får vi större ro inombords. Vi kommer i kontakt med vår innersta kärna och vi hör hjärtats och själens längtan tydligare. Vi upplever mer glädje, mindre stress och negativitet.
Du får recept på mat och köksråd för att rena kroppen, och meditationer och råd för att rena sinnet.
Vi håller daglig kontakt och peppar varandra via en sluten FB-grupp. All info + recept mailas i god tid innan detoxdagarna, för att även kunna trappa ner och upp på ett varsamt och skonsamt sätt. Alla kan delta!

Detta ingår:

–> Livsstilsråd för att detoxa sinnet
–> Recept på alla måltider under 5 dagar
–> Recept på renande köksråd (morgondryck och kvällsblandning, bl a)
–> Unika guidande meditationer
–> Renande pranayama (andningstekniker)
–> Dagligt pepp, stöd och utbyte av erfarenheter i sluten FB-grupp

–> Möjlighet att köpa detoxpaket till reducerat pris:

DETOXPAKET
Mungbönslinser, 24 Mantra, 1 kg
Kryddmixen kitchari, 50g
Triphala, Organic India
Ghi, Veda lila
Ama-te, 6 tabletter/dag
626 kronor (ord pris 686 kr – 60 kr rabatt).

NÄSTA TILLFÄLLE: 24-28 september 2021
Kostnad: 1 495 kr exkl detoxpaket/2 121 kr inkl detoxpaket.

RABATTER:

  • Medlemmar på portalen Tillsammansmedtia.se får 10% rabatt, swisha 1 346 kr/1 909 kr inkl detoxpaketet till 123 532 2003 för att anmäla dig, uppge DETOXMEDLEM + mailadress i meddelande.
  • Du som gjort denna detox tidigare får 50% rabatt på priset utan produkter. Swisha i så fall 748 kr till 123 532 2003 för att anmäla dig, uppge DETOXREPRIS + mailadress i meddelande. Kvitto kommer via sms.

Anmäl dig annars här i webbutiken.

Foto: Ewa Imagez