Börja din ayurvedaresa här – inspiration och pepp för en ayurvedisk livsstil

Är du intresserad av en djupare guidning till den ayurvediska livsstilen – eller bara stöd att få in den i din vardag? Prova Börja din ayurvedaresa här, där du under 12 veckor får pepp, inspiration och guidning till en ayurvedisk livsstil utifrån din dominerande dosha – rakt in i din mailbox. Varje fredag landar ett nytt mail. Jag har också 2-3 live-sändningar per månad i den slutna FB-gruppen som tillhör kursen.

Den anrika hälsoläran ayurveda är enormt omfattande att det kan vara svårt att veta var man ska börja och hur man ska hinna med allt. Det fina är att även små steg kan ge stor effekt, och med inspirationsmailet som stöd får du steg för steg ta in den kloka hälsoläran i din vardag. Inspirationsmailet innehåller recept på ayurvedisk mat, dryck och kryddor, yogarörelser, andningsövningar, meditationer och livsstilsinspiration – allt anpassat efter din dominerande dosha eller obalans, och helt utan krav eller press.

Efter 12 veckor har du en trygg och stabil ayurvedisk praktik som funkar i din vardag och som gör ditt liv lugnare och mer harmoniskt med mer glädje. Du har också fått ett antal verktyg att ta till när det blåser upp till storm omkring dig.

Så här går det till: När du har beställt mailet här i webbutiken och uppgett din mailadress får du ett doshatest i din mail. Du mailar sedan tillbaka info om din dominerande dosha och eventuell obalans. Sedan börjar mailen droppa in i din mailbox en gång per vecka.

Om du inte har fått något mail någon dag efter att du lagt din beställning, eller när kursen ska ha börjat – kolla skräpposten! En del mail hamnar dessvärre där!

Nästa tillfälle: Start 5 november 2021 (beställ 10 dagar innan för att hinna komma med!)

Kostnad: Hela kursen om 12 mail kostar 750 kronor, men du som har köpt min bok och registrerar dig enligt informationen på bokens flik, eller beställer det här paketet, betalar 300 kronor.

Anmäl dig här i webbutiken.

I prenumerationen på Börja din ayurevdaresa här ingår: Ett utökat doshatest + 12 recept på mat enligt din dominerande dosha eller obalans + detaljerade livsstilsråd för de tre doshorna + yogarörelser för din dosha + andningsövningar för din dosha + meditation + möjlighet till att ställa personliga frågor den slutna Facebookgruppen med samma namn + livesändningar 2-3 gånger per månad i samma grupp + 50 kr rabatt på en konsultation med pulsläsning + 5% på allt i webbutiken Ayurvediskt.

Läs mer om inspirationsmailet här.

Varmt välkommen som prenumerant!

OBS: Detta inspirationsmail kan inte ersätta ett besök hos en ayurvedisk hälsorådgivare eller läkare. Om du har stora obalanser och hälsoproblem rekommenderar jag dig att uppsöka någon av dessa.