Personlig yogaträning

Funderar du på att börja yoga men känner att steget till yogastudion är stort? Kanske yogar du på gym men är osäker på om du gör rörelserna helt rätt? Kanske var det länge sedan du stod på yogamattan, du längtar tillbaka och behöver lite kom igång energi och bli påmind om hur rörelserna skulle göras nu igen … Eller kanske vill du helt enkelt bara yoga själv tillsammans med en lärare som kan justera och peppa, och se till att du får ut så mycket som möjligt av din yoga.

Tillsammans med mig kan du utforska yogan i lugn och ro, hemma i ditt eget vardagsrum – eller i mitt. Vi reder ut vad just du har för önskemål och behov. Kanske bryter vi ner rörelserna och tar dem från grunden, så att du lär dig att känna i din kropp hur rörelserna ska kännas. Kanske tar vi den där rörelsen som känns besvärlig eller konstig och ägnar den extra energi. Eller om du bara söker en stund för dig själv så yogar vi tillsammans i all stillhet, Kundalini-, Hatha- eller Yinyoga.

Jag guidar in i andningen innan vi börjar, och till en ordentlig Savasana innan vi skiljs åt. Vi träffas en eller flera gånger – beroende på vad du har för önskemål och behov.

Boka PT-yoga

Kostnad Yoga-PT

60 min: 900 SEK
90 min: 1100 SEK
5 tillfällen á 60 min: 4000 SEK
5 tillfällen á 90 min: 5000 SEK

Maila mig för mer information!