Börja din ayurvedaresa här – en guide till en ayurvedisk livsstil

Längtar du efter ett skönare, lugnare och mer harmoniskt liv, med mindre stress, lugnare mage och mer glädje? Ta reda på hur ayurveda kan hjälpa dig. Med inspirationsmailet Börja din ayurvedaresa här får du stöd att steg för steg ta in den ayurvediska livsstilen i din vardag!

Kvinna ligger i gräset en solig dag och blåser maskrosfrön.Ayurveda är en tusentals år gammal klok hälsolära som handlar om att skapa balans – i kropp och sinne. Hela vår livsstil spelar in för vårt välmående, och ayurveda ger mängder med tips och råd om allt ifrån kost och dryck, yoga och andningsövningar till motion och livsstil i stort för att optimera vår hälsa. Utmaningen är att få in dessa råd och tips i vardagen …

Det är anledningen att jag har startat inspirationsmailet Börja din ayurvedaresa här – jag utmanas själv hela tiden i min ambition att leva balanserat, och vet hur svårt det är att göra förändringar, små som stora. Med det här inspirationsmailet vill jag inspirera, stötta och peppa dig att skapa en ayurvedisk livsstil som fungerar för dig!

Som prenumerant på Börja din ayuredaresa här får du varje vecka under tre månader mail med ayurvediska tips och råd för att stärka ditt välmående, och stöd för att steg för steg ta in den kloka hälsoläran i din vardag.

Efter 12 veckor har du en trygg och stabil ayurvedisk praktik som funkar i din vardag och som gör ditt liv lugnare och mer harmoniskt med mer glädje. Du har också fått ett antal verktyg att ta till när det blåser upp till storm omkring dig.

Kursen innehåller: Recept på ayurvedisk mat, dryck och kryddor, yogarörelser, andningsövningar, meditationer, tankeverktyg och allmän livsstilsinspiration – allt utifrån din dominerande dosha, och presenterat helt utan krav eller press. Jag har också 2-3 livesändningar per månad där jag tar upp olika aspekter av ayurveda i den slutna FB-grupp som ingår i kursen. Medlemmar i gruppen får vara med och rösta fram vilket ämne de vill höra mig prata om!

Så här går det till: När du har beställt inspirationsmailet i butiken och uppgett din mailadress får du ett doshatest i din inbox. Du mailar sedan tillbaka info om din dominerande dosha och eventuell obalans. Sedan börjar inspirationsmailen droppa in i din inbox en gång per vecka.

Om du inte har fått något mail någon dag efter att du lagt din beställning, eller när kursen ska ha börjat – kolla skräpposten! En del mail hamnar dessvärre där!

Kursen har nystart fyra gånger per år, första fredagen i januari, april, september och november.

Varmt välkommen som prenumerant – jag ser fram emot att följa med på din ayurvedaresa!

OBS: Detta inspirationsmail kan inte ersätta ett besök hos en ayurvedisk hälsorådgivare eller läkare. Om du har stora obalanser och hälsoproblem rekommenderar jag dig att uppsöka någon av dessa.

Sagt om kursen

“Jag vet inte om du på djupet i hjärtat förstår vilken guldgruva du har levererat i 12 veckor för mig ❤️ Tur att mailen finns kvar för att kunna gå tillbaka och repetera.” Jennifer

“Varmt tack, för alla fina, informativa och upplyftande mejl.” Helén

“Tack vare dig och ayurveda fick jag en helt ny tillvaro 💕 Tacksam är ett blygsamt uttryck i sammanhanget 🙏💕” Elin

“Tack för detta sista inspirationsmail. Det har varit en härlig resa att nå in djupare i Ayurvedan igen. Jag mår mycket bättre på alla plan. Har kommit igång med yogan igen.” Eva

I kursen ingår:
  • Ett utökat doshatest
  • 12 recept på mat enligt din dominerande dosha eller obalans
  • Detaljerade livsstilsråd för de tre doshorna
  • Yogarörelser för din dosha
  • Andningsövningar för din dosha + meditation
  • Möjlighet till att ställa personliga frågor i en sluten FB-grupp
  • 2-3 livesändningar per månad i FB-gruppen
  • 50 kr rabatt på en konsultation med pulsläsning och 5% rabatt i webbutiken

Beställ din prenumeration här! <3

Hela kursen om 12 mail kostar 550 kronor, men du som har köpt min bok och registrerar dig enligt informationen på bokens flik betalar 300 kronor.

Nyhetsbrev

 

Ta del av kommande klasser, resor och projekt genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev.
Brevet utkommer 2-3 gånger per termin.

Tack! Du kommer nu att ta del av Tia Jumbes nyhetsbrev.