AYURVEDISKT

Lindra efterverkningarna av covid-19!

Lindra efterverkningarna av covid-19!

  Många drabbas av stor trötthet och andningsproblem efter covid-19. Här är min lärare, dr Vinay Voras rekommendationer för att lindra efterverkningarna av covid-19. Covid-19 är en lurig sjukdom. Även om man haft en lindrig och snabb variant av den så kan...

läs mer
Ayurvedisk pepp & coaching per telefon!

Ayurvedisk pepp & coaching per telefon!

. . Nu öppnar jag upp några tider per vecka för ayurvedisk coaching per telefon! Coachingen kan vara endera en första uppföljning mellan ett nybesök och ett återbesök, eller ett komplement till mitt utökade doshatest. Du får pepp och stöd i den ayurvediska livsstilen,...

läs mer
Tia Jumbe.

© 2018 Fotograf Anna-Lena Ahlström

Hej, jag heter Tia, välkommen till Ayurvediskt!

Jag är ayurvedisk hälsorådgivare, yoga- och meditationslärare och shaman med en passion för att guida dig tillbaka till dig själv och din inre kraft, så att du kan leva ditt absolut bästa liv med energi, klarhet och livsglädje.

Jag har skrivit flera böcker om yoga och hälsa, augusti 2018 kom min nya Nystart i livet med ayurveda.

Jag tycker om kontakt, maila mig gärna! <3

Portalen Tillsammansmedtia.se

Varmt välkommen att bli medlem på portalen Tillsammansmedtia.se, som ger dig ayurvediska recept & köksråd (nu över 60, nytt varje vecka), fördjupningar om ayurveda, shamansk energimedicin och yoga, samt guidade meditationer, shamanska resor och yogavideos! Nu finns det närmare 200 inlägg på portalen och varje fredag lägger jag upp nytt❤️Medlemmar har alltid 5% i min webbutik, 10% på alla mina event och tillgång till en FB-grupp med live-sändningar och annat roligt.

Butik med produkter för en hel livsstil

Indiska kryddor

I min butik tar jag in produkter som är fina för en ayurvedisk, yogisk och shamansk livsstil: kryddor, kosttillskott, livsmedel, kristaller, spirit waters, rökelse, smycken och orakelkort.

Du hittar webbbutiken Ayurvediskt här och den fysiska butiken på Gjuteribacken 4B (ingång på baksidan) på Energiplatsen i Sundbyberg, öppet måndagar 14-16.30 och onsdagar 15-18.45.

Varmt välkommen!

Lyssna på podden Ayurvediskt

Podden Ayurvediskt är för dig som längtar efter mer ayurveda! Jag intervjuar intressanta profiler och experter inom ayurveda, och fördjupar mig i olika delar av den enormt omfattande läran.

Du hittar avsnitten i de vanliga poddspelarna eller här!

Nystart i livet med ayurveda!

Beställ ett signerat ex av boken Nystart i livet med ayurveda. Missa inte extramaterialet, info på bokens flik!

Börja din ayurvedaresa här

Kvinna ligger i gräset en solig dag och blåser maskrosfrön.

Låt mig inspirera dig till en ayurvedisk livsstil!

Som prenumerant på Börja din ayurvedaresa här får du ett mail varje fredag där du steg för steg under 12 veckor guidas till att skapa en ayurvedisk rutin som funkar i vardagen – anpassad efter din dominerande dosha.

Läs mer och beställ här.

Ny till ayurveda?

Vad fint att du är nyfiken på hälsoläran ayurveda. Här kan du läsa om grunderna.

Ayurveda – en crash course!

Läs om vata.

Läs om pitta.

Läs om kapha.

Osäker på din dosha och/eller obalans?

Gör det stora, digitala doshatestet i 6 delar, där en del visar aktuella obalanser och en del visar sannolikhet för ama. Du hittar testet på portalen  Tillsammansmedtia.se. Koden Raringnov ger första månaden utan kostnad (ord pris 149 kr/mån). <3

Boka en pulsläsning

En ayurvedisk hälsokonsultation med pulsläsning tar ca 90 minuter för nybesök (1 500 kr), och 60 minuter för återbesök (1 000 kr). Jag bor i Stockholm.
Boka behandling

Jag ger också ayurvedisk pepp & coaching via telefon (efter ett doshatest). Pris 750 kr/30-40 minuter. Läs mer här och maila för att boka en tid <3

Vegetarisk mat för din dosha!

Behöver du inspiration till ayurvedisk matlagning? Ladda ner min e-bok med 10 recept på vegetarisk ayurvedisk mat för din dosha (frukost, lunch, middag).

Du kan ladda ner boken hos Adlibris (45 kronor), Du hittar recepten för vata här, pitta här och kapha här.

E-böckerna ingår också som extramaterial när du köper min Nystart i livet med ayurveda.

 

Poddintervju om ayurveda

Den fina podden Yogiskt har intervjuat mig om ayurveda och dess grunder. Här kan du lyssna på avsnittet!

Nyhetsbrev

 

Ta del av kommande klasser, resor och projekt genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev.
Brevet utkommer 2-3 gånger per termin.

Tack! Du kommer nu att ta del av Tia Jumbes nyhetsbrev.