Medlemsportalen Tillsammansmedtia.se är en plats för dig som längtar efter att leva ditt bästa liv, med full kraft, glädje och potential, med kost och livsstil som stöttar dig till kropp, sinne och själ.

Med portalen vill jag inspirera dig till en vardag med ayurvediska vanor och mat för din dosha, och till regelbunden yoga och meditation. Jag guidar dig också till den shamanska världen, med effektiva shamanska övningar och resor som hjälper dig att läka och helas på djupet.

De tre anrika och effektiva teknikerna för hälsa och välmående – yoga, ayurveda och shamansk energimedicin – kompletterar varandra perfekt, och på portalen får du pepp och stöd att ta in dem i ditt liv. Du får recept, artiklar och fördjupningar, yogapass, meditationer och shamanska resor – nytt material laddas upp varje vecka.

På portalen finns också en digital variant av mitt doshatest, med en extra del som visar sannolikheten för att man har ama. Du kan spara resultatet på din profilsida så att du kan jämföra över tid hur din doshastatus utvecklat sig.

Varje vecka lägger jag alltså upp nytt material på portalen, dels nya ayurvediska recept, men också annat material, anpassat efter årstid, månfaser och annat. Medlemsskap ger också rabatt i webbutiken, på mina kurser, event och behandlingar, och jag ger regelbundet lives och föreläsningar för alla medlemmar.

Tillsammansmedtia.se öppnade 30/8 och alla som registrerar sig innan 30/9 får första månaden utan kostnad (ord pris 149kr/mån). Använd rabatt koden Tillsammans123!