Varmt välkommen till 6 avslappnande, härlig, spännande och utvecklande dygn vid den vackra Toftastranden på Gotlands västkust. Här kommer vi att använda oss av yogiska, ayurvediska och shamanska tekniker och ceremonier för att få återhämtning och må vårt allra bästa nu och framåt. Vår förhoppning är att du kommer hem påfylld med ny härlig energi och närd till både kropp, sinne och själ. 

 

Vi möts på Gotlands vackra västkust, på charmiga Tofta strandpensionat 20 minuter söder om Visby. Vi bor i fina rum nära den magiska stranden, havet och naturen.

Dagarna har ett skönt flöde, du kan slappna av helt och sjunka in i återhämtning och upplevelser. Varje måltid och aktivitet är väl planerad och världen utanför kan vänta tills du är tillbaka!

Vi yogar och mediterar varje morgon, äter ayurvediska måltider som passar vår individuella doshastatus, och gör shamanska ceremonier som tar oss djupare in i vår kärna.

Vi lär oss mer om hur vi kan använda ayurveda och shamanism i vår vardag för att må bättre i kropp, sinne och själ. Det finns också möjlighet att boka ayurvedisk massage, reikihealing, ayurvedisk pulsläsning och shamansk behandling till en extra kostnad (obs, begränsat antal platser, meddela gärna redan när du bokar om du är intresserad så får du mer info).

 

 

Så här kan en dag se ut

Vi väcker kroppen på morgonen med varsamma men värmande yogaflöden. Passen avslutas med andningsövningar och meditation. När vädret tillåter yogar vi utomhus.

Innan lunch tar du kanske en promenad i omgivningarna, eller ett dopp i det klarblå havet som fortfarande är varmt från sommarsolen. Eller kanske unnar du dig en massage eller behandling.

På eftermiddag eller kväll bjuder vi in till föreläsningar, shamanska resor och olika shamanska ceremonier för dig som vill fördjupa det härliga än mer. Bland annat gör vi en nymåneceremoni för att så frön till något vi drömmer om!

Dagen avslutas med lugn yoga och vissa kvällar även den djupgående meditationen yogisk sömn.

 

 

Om den ayurvediska maten

Maten är komponerad så att du kan välja den kombination som passar just dig och din dominerande dosha. Doshatest ingår förstås så du vet hur du kan lägga upp din måltid på bästa sätt!

Den helvegetariska maten lagas av pensionatets kockar, efter ayurvediska principer. Vissa kvällsyogapass kan komma att hållas av en kollega, och min goda vän och samarbetspartner Baiba Ziemele erbjuder den ayurvediska massagen.

Vi välkomnar alla till dessa 6 dygn, oavsett om du är erfaren yogi eller inte, om du har erfarenhet av  ayurveda och shamanska ceremonier eller inte.

 

Ingår

 • Daglig yoga, meditation och andningsövningar
 • Föreläsningar om ayurveda och shamanskt energimedicin
 • Ayurvedisk mat för din dosha (helpension)
 • Shamanska resor (kraftfulla meditationer)
 • Eldceremoni
 • Kakaoceremoni
 • Utökat doshatest
 • 6 nätters boende i enkel- eller dubbelrum med dusch och toalett.
 • Städning, handduk och sängkläder.

 

Tillval

 • Shamansk behandling, reikihealing eller pulsläsning med Tia
 • Ayurvedisk massage med Baiba

(Begränsat med tider att boka, maila för mer info och bokning)

 

DETALJERNA

Datum: 4-10 september, 6 dygn (start med middag lördag den 4/9 kl 17.30 och avslut med yoga och frukost fredagen den 10/9, anpassat efter när färjan ankommer/avgår Visby från Stockholm)

Plats: Tofta strandpensionat, Gotland (toftastrand.se)

Lärare: Tia Jumbe och Baiba Ziemele, troligen en yogalärare till

Arrangör: Tia Jumbe AB

Anmälan: Maila till [email protected] för att kolla att plats finns och anmäla dig. Efter det får du swisha anmälningsavgiften på 5 500 kronor och får en faktura mailad för slutbetalningen. När du har swishat anmälningsavgiften till 123 532 20 03 har du säkrat din plats. Den andra fakturan betalas en vecka efter avslutat retreat.
Resa till och från Gotland och lokalbuss till pensionatet ingår inte, men vi kan hämta vid busshållplatsen på väg 140, cirka 10 minuters promenadväg från pensionatet. Förslag på resväg och tid kommer när du anmält dig. 

 

PRISER

Dubbelrum

Pris per person: 11 350 kr (early bird 10 350 kr)

Pris per person med havsutsikt: 11 950 kr (early bird 10 950 kr)

 

Enkelrum

Pris per person: 12 350 kr (early bird 11 350 kr)

Pris per person med havsutsikt: 12 950 kr (early bird 11 950 kr)

Early bird gäller vid anmälan senast 30 juni 2021. Mina klienter har ytterligare 1 000 kronor rabatt (se mail från mig)

Anmälningsavgift: 5 500 kronor (betalas omgående via swish till 123 532 20 03 för att säkra platsen). Resten betalas mot faktura 1 vecka efter avslutad resa.

 

Avbokningsregler:

Du får tillbaka hela anmälningsavgiften om det kommer nya restriktioner kring covid-19 som hindrar oss från att utföra resan. Vi håller löpande koll på läget och fattar slutgiltigt beslut om att eventuellt ställa in senast en vecka inför resan.

Om du behöver avboka på grund av att du eller någon du bor med får covid-19-symptom inom två veckor innan retreatet så får du tillbaka anmälningsavgiften minus 1 000 kronor. Vid uppvisande av läkarintyg gäller samma vid annan sjukdom som hindrar att du deltar i retreatet.

Vid avbokning senast 30 dagar innan retreaten betalas anmälningsavgiften inte tillbaka. Vid avbokning mindre än 30 dagar innan faktureras du även för resterande del av kostnaden. Du kan ge din plats till någon annan efter godkännande från oss.

Varmt välkommen!

Tia och Baiba <3