Retreat 8-12/9 2022: SOULFUL by the SEA

Retreat 8-12/9 2022: SOULFUL by the SEA

SOULFUL by the SEA – yoga, ayurveda & shamansk energimedicin på Gotland

Vi gör om höstens härliga retreat! Varmt välkommen till några sköna, spännande och transformerande dagar vid den vackra Toftastranden på Gotlands västkust. Vi använder oss av yogiska, ayurvediska och shamanska tekniker och ceremonier för att få återhämtning och väva fram vårt bästa liv, här och framåt.

Vi möts vid tid för fullmåne på Gotlands vackra västkust, på charmiga Tofta strandpensionat 20 minuter söder om Visby. Vi bor i fina rum nära den magiska stranden, havet och naturen. Dagarna har ett skönt flöde, du kan slappna av och sjunka in i återhämtning och upplevelser. Varje måltid och aktivitet är väl planerad!

Vi yogar och mediterar varje morgon och kväll och äter ayurvediska måltider som passar vår individuella doshastatus. Vi gör också shamanska resor och ceremonier som tar oss djupare in i vår kärna, hjälper oss att rensa bort gammalt så att vi kan släppa fram vår inre kraft och visdom.

Det finns också möjlighet att boka ayurvedisk massage och shamansk session till en extra kostnad (obs, begränsat antal platser, meddela gärna redan när du bokar om du är intresserad så får du mer info).

 

Så här kan en dag se ut

Vi väcker kroppen på morgonen med varsamma men värmande yoga. Passen avslutas med andningsövningar och meditation. När vädret tillåter yogar vi utomhus.

Innan lunch tar du kanske en promenad i omgivningarna, eller ett dopp i det klarblå havet. Eller kanske unnar du dig en massage eller shamansk session.

På eftermiddag eller kväll bjuder vi in till föreläsningar, shamanska resor och ceremonier för dig som vill fördjupa det härliga än mer. Vi för en kakaoceremoni och en eldceremoni vid fullmånen!

Dagen avslutas med lugn yoga och vissa kvällar även den djupgående meditationen yogisk sömn.

 

Om den ayurvediska maten

Maten är komponerad så att du kan välja den kombination som passar just dig och din dominerande dosha. Doshatest ingår förstås så du vet hur du kan lägga upp din måltid på bästa sätt!

Den helvegetariska maten lagas av pensionatets kockar, efter ayurvediska principer.

Min goda vän och samarbetspartner Baiba Ziemele erbjuder den ayurvediska massagen.

Vi välkomnar alla till dessa 5 dagar (4 övernattningar), oavsett om du är erfaren yogi eller inte, om du har erfarenhet av  ayurveda och shamanska ceremonier eller inte.

Detta ingår

 • Daglig yoga, meditation och andningsövningar
 • Föreläsningar om ayurveda och shamansk energimedicin
 • Ayurvedisk mat för din dosha (helpension)
 • Shamanska resor (kraftfulla meditationer)
 • Eldceremoni
 • Kakaoceremoni
 • Utökat doshatest
 • 4 nätter i enkel- eller dubbelrum med dusch och toalett
 • Städning, handduk och sängkläder

 

Tillval

 • Shamansk session med Tia
 • Ayurvedisk massage med Baiba

(Begränsat med tider att boka, maila för mer info och bokning)

 

DETALJERNA

Datum: 8-12 september, 5 dagar, 4 övernattningar (start med middag den 8/9 och avslut med lunch den 12/9, anpassat efter när färjan ankommer/avgår Visby från Stockholm)

Plats: Tofta strandpensionat, Gotland (toftastrand.se)

Lärare: Tia Jumbe och Baiba Ziemele

Anmälan: Maila till tia@tiajumbe.com för att kolla att plats finns. Efter det får du swisha anmälningsavgiften på 4 500 kronor och får en faktura mailad för slutbetalningen. När du har swishat anmälningsavgiften till 123 532 20 03 har du säkrat din plats. Den andra fakturan betalas en vecka efter avslutat retreat.

Resa till och från Gotland och lokalbuss till pensionatet ingår inte, men vi försöker ordna samåkning med bil från färjan. Annars guidar vi er via lokalbuss ändra fram till pensionatet. 

.

 

PRISER

DUBBELRUM

Pris per person: 8 480 kr (early bird 7 980 kr)

Pris per person med havsutsikt: 9 480 (early bird 8 980 kr)

ENKELRUM

Pris per person: 9 560 kr (early bird 9 060 kr)

Pris per person med havsutsikt: 10 560 (early bird 10 060 kr)

EARLY BIRD

Early bird 500 kr rabatt gäller till den 15 juni 2022.

Betalande medlemmar på portalen Tillsammansmedtia.se får 10% rabatt på priset (gäller även early bird)! Uppge koden som står vid eventet i portalen när du anmäler dig!

Anmälningsavgift: 4 500 kronor (betalas omgående via swish till 123 532 20 03 för att säkra platsen). Resten betalas mot faktura 1 vecka efter avslutad resa.

Frågor?

Maila tia@tiajumbe.com eller ring 070-424 89 79.

Varmt välkommen till några spännande och sköna dagar!

Tia och Baiba <3

Avbokningsregler:

Du får tillbaka hela anmälningsavgiften om det kommer nya restriktioner kring covid-19 som hindrar oss från att utföra resan. Vi håller löpande koll på läget och fattar slutgiltigt beslut om att eventuellt ställa in senast en vecka inför resan.

Om du behöver avboka på grund av att du eller någon du bor med får covid-19-symptom inom två veckor innan retreatet så får du tillbaka anmälningsavgiften minus 1 000 kronor. Vid uppvisande av läkarintyg gäller samma vid annan sjukdom som hindrar att du deltar i retreatet.

Vid avbokning senast 30 dagar innan retreaten betalas anmälningsavgiften inte tillbaka. Vid avbokning mindre än 30 dagar innan faktureras du även för resterande del av kostnaden. Du kan ge din plats till någon annan efter godkännande från oss.