Cirkel, start 11/8: SOULSISTERS

Cirkel, start 11/8: SOULSISTERS

Varmt välkommen till en cirkel med och för kvinnor. Vi möts med öppna hjärtan, vi delar och lyssnar, vi ser och blir sedda. Vi stärker varandra i ett unikt och själfullt systerskap. Den här cirkeln är på plats på MetaNoova, Götgatan 11 i Stockholm. 

I tusentals år har kvinnor och flickor mötts i cirklar och heliga rum. Här har lärdomar och visdomar utbytts, tankar, känslor och erfarenheter har delats, och sår har läkt när allt får komma upp och accepteras. Jag går själv sedan några år i en Gudinnecirkel – och det är helt underbart! Det händer verkligen något alldeles speciellt när kvinnor kommer samman i cirkel.

SOULSISTERS är en cirkel för dig som längtar efter att mötas i själens energi. Vi träffas en gång per månad. Viktigast är delningen. Vi berättar var vi är just nu, delar valfritt ur hjärtat, pratar utan att bli avbrutna, ända tills vi är klara. Och vi lyssnar på varandra – utan att avbryta, ge tips eller goda råd. Vi  mediterar och låter oss guidas av orakelkort.

Vi kommer också att göra andra härliga saker tillsammans. Kakaoceremoni, yoga, dans, avslappning, reflektion och olika övningar som öppnar hjärtat och sätter oss i kontakt med själen, är några exempel.

Du är varmt välkommen att ta din plats i cirkeln!

När: Torsdagar kl 18-21.
Datum: 11/8, 8/9, 6/10, 10/11, 8/12. Du anmäler dig till alla tillfällen.
Var: MetaNoova, Götgatan 11 i Stockholm.
Kostnad: 2 500 kronor för alla 5 tillfällen (10% rabatt för dig som är betalande medlem på portalen, uppge koden som står vid eventet i portalen).
Anmälan: Smsa 070-424 89 79 för att se om det finns plats. Swisha sedan anmälningsavgift 500 kr till 123 532 20 03, uppge SOUL och mailadress. Resterande summa swishas innan cirkelns start. Kvitto kommer via sms.

Det är ett begränsat antal deltagare och gruppen är sluten, det är alltså samma deltagare hela terminen.  Maila om du har frågor <3

Varmt välkommen, själssyster <3

Cirkel online, start 16/8: Soulsisters online

Cirkel online, start 16/8: Soulsisters online

VI VÄLKOMNAR SYSTRAR TILL EN CIRKEL ONLINE!

Varmt välkommen till en cirkel med och för kvinnor. Vi möts med öppna hjärtan, vi delar och lyssnar, vi ser och blir sedda. Vi stärker varandra i ett unikt och själfullt systerskap. Den här cirkeln går via Zoom.      

I tusentals år har kvinnor och flickor mötts i cirklar och heliga rum. Här har lärdomar och visdomar utbytts, tankar, känslor och erfarenheter har delats, och sår har läkt när allt får komma upp och accepteras. Jag går själv sedan några år i en Gudinnecirkel – och det är helt underbart! Det händer verkligen något alldeles speciellt när kvinnor kommer samman i cirkel. 

SOULSISTERS ONLINE är en cirkel för dig som längtar efter att mötas i själens energi. Vi träffas en gång per månad. Viktigast är delningen. Vi berättar var vi är just nu, delar valfritt ur hjärtat, pratar utan att bli avbrutna, ända tills vi är klara. Och vi lyssnar på varandra – utan att avbryta, ge tips eller goda råd. Vi  mediterar och låter oss guidas av orakelkort.

Vi kommer också att göra andra härliga saker tillsammans. Kakoceremoni, avslappning, reflektioner och olika övningar som öppnar hjärtat och sätter oss i kontakt med själen, är några exempel. Att vi ses via Zoom gör det möjligt för kvinnor över hela landet att vara med!

Du är varmt välkommen att ta din plats i onlinecirkeln!

När: Tisdagar kl 18-21.
Datum: 16/8, 13/9, 11/10, 8/11, 6/12. Du anmäler dig till alla tillfällen.
Var: Zoom
Kostnad: 2 000 kronor för alla 5 tillfällen (10% rabatt för dig som är betalande medlem på portalen, uppge koden som står vid eventet i portalen).
Anmälan: Smsa 070-424 89 79 för att se om det finns plats. Swisha sedan anmälningsavgift 500 kr till 123 532 20 03, uppge SOUL och mailadress. Resterande summa swishas innan cirkelns start. Kvitto kommer via sms.

Det är ett begränsat antal deltagare och gruppen är sluten, det är alltså samma deltagare hela terminen.  Maila om du har frågor <3

Varmt välkommen, själssyster <3

Retreat 8-12/9 2022: SOULFUL by the SEA

Retreat 8-12/9 2022: SOULFUL by the SEA

SOULFUL by the SEA – yoga, ayurveda & shamansk energimedicin på Gotland

Vi gör om höstens härliga retreat! Varmt välkommen till några sköna, spännande och transformerande dagar vid den vackra Toftastranden på Gotlands västkust. Vi använder oss av yogiska, ayurvediska och shamanska tekniker och ceremonier för att få återhämtning och väva fram vårt bästa liv, här och framåt.

Vi möts vid tid för fullmåne på Gotlands vackra västkust, på charmiga Tofta strandpensionat 20 minuter söder om Visby. Vi bor i fina rum nära den magiska stranden, havet och naturen. Dagarna har ett skönt flöde, du kan slappna av och sjunka in i återhämtning och upplevelser. Varje måltid och aktivitet är väl planerad!

Vi yogar och mediterar varje morgon och kväll och äter ayurvediska måltider som passar vår individuella doshastatus. Vi gör också shamanska resor och ceremonier som tar oss djupare in i vår kärna, hjälper oss att rensa bort gammalt så att vi kan släppa fram vår inre kraft och visdom.

Det finns också möjlighet att boka ayurvedisk massage och shamansk session till en extra kostnad (obs, begränsat antal platser, meddela gärna redan när du bokar om du är intresserad så får du mer info).

 

Så här kan en dag se ut

Vi väcker kroppen på morgonen med varsamma men värmande yoga. Passen avslutas med andningsövningar och meditation. När vädret tillåter yogar vi utomhus.

Innan lunch tar du kanske en promenad i omgivningarna, eller ett dopp i det klarblå havet. Eller kanske unnar du dig en massage eller shamansk session.

På eftermiddag eller kväll bjuder vi in till föreläsningar, shamanska resor och ceremonier för dig som vill fördjupa det härliga än mer. Vi för en kakaoceremoni och en eldceremoni vid fullmånen!

Dagen avslutas med lugn yoga och vissa kvällar även den djupgående meditationen yogisk sömn.

 

Om den ayurvediska maten

Maten är komponerad så att du kan välja den kombination som passar just dig och din dominerande dosha. Doshatest ingår förstås så du vet hur du kan lägga upp din måltid på bästa sätt!

Den helvegetariska maten lagas av pensionatets kockar, efter ayurvediska principer.

Min goda vän och samarbetspartner Baiba Ziemele erbjuder den ayurvediska massagen.

Vi välkomnar alla till dessa 5 dagar (4 övernattningar), oavsett om du är erfaren yogi eller inte, om du har erfarenhet av  ayurveda och shamanska ceremonier eller inte.

Detta ingår

 • Daglig yoga, meditation och andningsövningar
 • Föreläsningar om ayurveda och shamansk energimedicin
 • Ayurvedisk mat för din dosha (helpension)
 • Shamanska resor (kraftfulla meditationer)
 • Eldceremoni
 • Kakaoceremoni
 • Utökat doshatest
 • 4 nätter i enkel- eller dubbelrum med dusch och toalett
 • Städning, handduk och sängkläder

 

Tillval

 • Shamansk session med Tia
 • Ayurvedisk massage med Baiba

(Begränsat med tider att boka, maila för mer info och bokning)

 

DETALJERNA

Datum: 8-12 september, 5 dagar, 4 övernattningar (start med middag den 8/9 och avslut med lunch den 12/9, anpassat efter när färjan ankommer/avgår Visby från Stockholm)

Plats: Tofta strandpensionat, Gotland (toftastrand.se)

Lärare: Tia Jumbe och Baiba Ziemele

Anmälan: Maila till tia@tiajumbe.com för att kolla att plats finns. Efter det får du swisha anmälningsavgiften på 4 500 kronor och får en faktura mailad för slutbetalningen. När du har swishat anmälningsavgiften till 123 532 20 03 har du säkrat din plats. Den andra fakturan betalas en vecka efter avslutat retreat.

Resa till och från Gotland och lokalbuss till pensionatet ingår inte, men vi försöker ordna samåkning med bil från färjan. Annars guidar vi er via lokalbuss ändra fram till pensionatet. 

.

 

PRISER

DUBBELRUM

Pris per person: 8 480 kr (early bird 7 980 kr)

Pris per person med havsutsikt: 9 480 (early bird 8 980 kr)

ENKELRUM

Pris per person: 9 560 kr (early bird 9 060 kr)

Pris per person med havsutsikt: 10 560 (early bird 10 060 kr)

EARLY BIRD

Early bird 500 kr rabatt gäller till den 15 juni 2022.

Betalande medlemmar på portalen Tillsammansmedtia.se får 10% rabatt på priset (gäller även early bird)! Uppge koden som står vid eventet i portalen när du anmäler dig!

Anmälningsavgift: 4 500 kronor (betalas omgående via swish till 123 532 20 03 för att säkra platsen). Resten betalas mot faktura 1 vecka efter avslutad resa.

Frågor?

Maila tia@tiajumbe.com eller ring 070-424 89 79.

Varmt välkommen till några spännande och sköna dagar!

Tia och Baiba <3

Avbokningsregler:

Du får tillbaka hela anmälningsavgiften om det kommer nya restriktioner kring covid-19 som hindrar oss från att utföra resan. Vi håller löpande koll på läget och fattar slutgiltigt beslut om att eventuellt ställa in senast en vecka inför resan.

Om du behöver avboka på grund av att du eller någon du bor med får covid-19-symptom inom två veckor innan retreatet så får du tillbaka anmälningsavgiften minus 1 000 kronor. Vid uppvisande av läkarintyg gäller samma vid annan sjukdom som hindrar att du deltar i retreatet.

Vid avbokning senast 30 dagar innan retreaten betalas anmälningsavgiften inte tillbaka. Vid avbokning mindre än 30 dagar innan faktureras du även för resterande del av kostnaden. Du kan ge din plats till någon annan efter godkännande från oss.