Workshop 9/7: Stå i din kraft med energimedicin

Workshop 9/7: Stå i din kraft med energimedicin

För dig som är redo för en transformation!

I den här heldagsworkshopen får du lära dig att skapa flöde i och mellan energimedicinens fyra nivåer av livet, så att du kan du stå i din kraft och skapa det liv (och den sommar) du längtar efter!  

Varmt välkommen till en transformerande workshop om den shamanska energimedicinens grund för att leva i samklang med själen och det gudomliga!

Enligt energimedicinen behöver våra liv flöda och linjera på fyra nivåer för att vi ska kunna stå i vår kraft fullt ut. De fyra nivåerna är fysisk & materiell, tanke & känsla, själslig nivå, och den gudomliga nivån.

När det flödar i och mellan dessa fyra nivåerna lever du i samklang med din själ och det gudomliga. 

Du njuter av och känner mening i livet. 

Du står i din kraft med tillgång till din djupa inre visdom, och förmår att stå stadigt även när livet stormar omkring dig. 

Du känner att du är medskapare till ditt eget liv.

I den här workshopen får du veta hur du skapar detta magiska flöde!

Vi går under dagen igenom de fyra nivåerna och hur vi gör för att nå flöde och linjering i och mellan dem.    

Du får göra övningar, reflektera och lära dig hur du löser upp hinder och blockeringar i kropp och tanke, i ditt energisystem och nervsystem, så att du kan frigöra energi, kraft och visdom och skapa det liv du längtar efter. 

Samtidigt bidrar du till en bättre värld. En och en läker vi oss själva – tillsammans läker vi världen.

När: 9 juli kl 9-16

Var: Via Zoom, länk mailas ut dagen innan.

Pris: 2 200 kr (10% rabatt för betalande medlemmar på portalen Tillsammansmedtia, uppge koden vid workshopen i portalen). Early bird 1 900 kr fram till och med 9 juni.

Anmälan: Smsa 070-424 89 79 (Tia) och se om det finns plats. Swisha sedan avgiften till 123 532 20 03 för att säkra din plats. Anmälan är bindande, platsen kan överlåtas.  

Begränsat antal platser!