Nätverk start 29/5: Om andlighet & energimedicin

Nätverk start 29/5: Om andlighet & energimedicin

Längtar du efter ett sammanhang med likasinnade? Är du nyfiken på en energimedicinsk livsväg? Är du redo att fördjupa din andlighet? I det andliga onlinenätverket Tillsammans får du möjlighet att utforska och utvecklas tillsammans med likasinnade.   

Vi samlas via Zoom i nymånens nystartsenergi för att inspireras och fördjupa oss i de underbara ämnena energimedicin, andlighet och en andlig och energimedicinsk livsväg.

Jag pratar kort om ämnen som kopplar till nymånens energi just den månaden, som hur vi finner vårt  dharma/vårt kall, vad intuition är och hur vi stärker den, hur vi skapar vårt bästa liv med hjälp av vår intention, hur vi får svar från våra orakelkort och vad det egentligen innebär att vara andlig och leva andligt. 

Vi uppmärksammar månens, Moder jords och årets faser och säsonger och jag delar med mig av konkreta tips på hur vi kan använda oss av verktygen från ayurveda, yoga och energimedicin för att skapa vårt bästa, skönaste liv, i harmoni med oss själva och omvärlden.

Vi bollar frågor, mediterar, gör ceremonier, reflekterar och gör andra övningar, både tillsammans i storgrupp, i mindre grupper och var och en för sig. 

Inför kommande tillfälle får du ett mail med uppgifter så att du kan förbereda dig (om du vill).

DETALJERNA

Pris: 1 500 kronor för alla 6 tillfällen (kostnadsfritt för betalande medlemmar på portalen Tillsammansmedtia.se).

Anmälan: Anmäl dig genom att swisha 1 500 kr till 123 532 20 03, glöm inte mailadress. Kvitto kommer vi sms.

Var: Via Zoom, länk kommer söndag morgon samma dag.

När: Söndagar kl 19-20.30.

 

Här är alla tillfällen i år:

29 maj: Din intuition – en superkraft

Nymånen i tvillingarna inspirerar oss att titta närmare på intuition, synkronicitet och annan typ av kommunikation med ditt hjärta och det gudomliga.

26 juni: Att tillita, andlighetens viktigaste nyckel

Nymånen i kräftan får oss att titta närmare på det som är nära och att ha tillit till att livet vill oss väl – även de dagar som känns tunga. Vi firar också sommarsolståndet, årets ljusaste dag, allt liv och att sommaren börjar. 

28 augusti: Självkärlek – andlighet i praktiken

Nymånen i jungfrun inspirerar oss att ta hand om oss själva. Att ta hand om oss själva är andlighet in action – men varför är det så svårt ibland?

25 september: Din feminina kraft

De feminina och maskulina aspekterna är helt ur balans i världen och inom oss. För att förändra världen behöver vi återskapa balansen mellan de båda. Vi firar höstdagjämning, då natt och dag är lika långa och det råder total balans i naturen. 

23 oktober: Att vara autentisk

Vad behöver dö i dig för att du ska kunna vara den du verkligen är? Hur vet vi vem vi verkligen är? Nymånen i skorpionen inspirerar oss att djupdyka och låta vårt autentiska jag komma upp. Vi firar Samhain, årshjulets nyår när vi går in i den mörka tiden och låter det gamla dö.  

20 november Lyssna på ditt hjärta

Nymånen i skytten inspirerar oss till expansion och högre perspektiv. Hur kan vi lyssna mer på vårt hjärta och stärka kontakten med det gudomliga? Vi tittar närmare på begreppet dharma och vad det innebär att följa sitt kall.