Workshop 25/2: Healing & kanalisering för hemmabruk

Workshop 25/2: Healing & kanalisering för hemmabruk

Den här heldagen får vi lära oss olika typer av healing för hemmabruk. Vi tränar också på att  fördjupa kontakten med våra andliga guider. Du som redan har gått en introduktion i healing och/eller kanalisering är varmt välkommen att djupdyka med oss!

Att kunna ge sig själv, familjemedlemmar och vänner healing är ovärderlig kunskap, särskilt i dessa tider när många är stressade och mår dåligt. Den här dagen får du lära dig och träna på olika tekniker för healing, både att sända på distans och att ge på plats.

* Du får prova på intuitiv healing för att lösa upp stress, stelhet och smärta i kroppen.

* Du får lära dig att rena chakror och energifält från sådant som saktar ner rotationen av livsenergi, på dig själv och på nära och kära.

* Och du får lära dig att skicka helande energi till någon som är på en annan plats.

* Vi kommer också att jobba med att fördjupa kontakten med våra andliga guider. Vi gör djupare och mer komplexa övningar för att bli mer säkra i vår kontakt. Målet är att vi ska kunna känna oss tydligt guidade i vardagen.

Vi kommer att meditera under dagen och dagen avslutas med en härlig kakaoceremoni med trumma, där vi bjuder in kakaospirit att vägleda oss.

Du kommer att lära dig mycket denna dag, men för att praktisera kunskaperna mot betalning behövs betydligt mer träning. Därför är den här dagens tekniker och övningar i healing och kanalisering enbart för hemmabruk!

Den här dagen är en uppföljning av den uppskattade heldagsworkshopen Hitta din själsglädje i början av januari. Det var en fullmatad dag där vi bland annat pratade om själens eviga liv, om en andlig livsstil, och provade på att få kontakt med våra andliga guider (vi bjuder in till den dagen igen den 23/4, se här).

DETALJERNA

När: 25 februari 2023, Kl 10-18

Var: Energiplatsen, Sundbyberg

Pris: 1 900 kr. Early bird 1600 kr fram till 7 februari. Medlemmar på portalen Tillsammansmedtia har 10% rabatt, uppge kod som står i portalen när du anmäler dig.

Anmälan: Maila tia@tiajumbe.com eller smsa 070-424 89 79 för att se att plats finns. Swisha sedan till 123 532 20 03 för att säkra din plats. Max 14 deltagare!

Cirkel, start 23/2: MOONSISTERS

Cirkel, start 23/2: MOONSISTERS

 

Varmt välkommen till en cirkel med och för kvinnor. Vi möts i nymånetid med öppna hjärtan, vi delar och lyssnar, vi ser och blir sedda. Vi stärker varandra i ett unikt och själfullt systerskap. Den här cirkeln är på plats på Hälsans hus, Fjällgatan 23B i Stockholm. 

I tusentals år har kvinnor och flickor mötts i cirklar och heliga rum. Här har lärdomar och visdomar utbytts, tankar, känslor och erfarenheter har delats, och sår har läkt när allt får komma upp och accepteras. Jag går själv sedan några år i en Gudinnecirkel – och det är helt underbart! Det händer verkligen något alldeles speciellt när kvinnor kommer samman i cirkel.

MOONSISTERS är en cirkel för dig som längtar efter att mötas i själens energi. Vi träffas en gång per månad. Viktigast är delningen. Vi berättar var vi är just nu, delar valfritt ur hjärtat, pratar utan att bli avbrutna, ända tills vi är klara. Och vi lyssnar på varandra – utan att avbryta, ge tips eller goda råd. Vi  mediterar och låter oss guidas av orakelkort.

Vi kommer också att göra andra härliga saker tillsammans. Kakaoceremoni, mjuk yoga, dans, avslappning, reflektion och olika övningar som öppnar hjärtat och sätter oss i kontakt med själen, är några exempel.

Du är varmt välkommen att ta din plats i cirkeln!

När: Torsdagar kl 18-21.
Datum: 23/2, 23/3, 20/4, 18/5, 15/6. Du anmäler dig till alla tillfällen.
Var: Hälsans hus, Fjällgatan 23 B i Stockholm.
Kostnad: 2 500 kronor för alla tillfällen (10% rabatt för dig som är betalande medlem på portalen, uppge koden som står vid eventet i portalen).
Anmälan: Smsa 070-424 89 79 för att se om det finns plats. Swisha sedan anmälningsavgift 500 kr till 123 532 20 03, uppge MOON och mailadress. Resterande summa swishas innan cirkelns start. Kvitto kommer via sms.

Det är ett begränsat antal deltagare och gruppen är sluten, det är alltså samma deltagare hela terminen.  Maila om du har frågor <3

Varmt välkommen, månsyster <3

Detox 20-25/4 2023: Detox för kropp & sinne

Detox 20-25/4 2023: Detox för kropp & sinne

Dags för en nystart? Då kanske Detox för kropp & sinne är något för dig. Under 5 dagar låter vi kropp och sinne renas, återhämta sig och göra en nystart med ett holistiskt detox-upplägg.

Vi kombinerar ayurvedas bästa råd för att rena matsmältning och kropp med yogiska och andliga tekniker för att uppnå en sinnlig rening.
Vi detoxar med mat, så vi behöver inte vara hungriga, men reningen är kraftfull och eftersom vi kombinerar den fysiska detoxen med rening för sinnet är den mycket djupgående.
Vid en detox får kroppens matsmältning en chans att starta om komma i balans. När maten smälts bättre tillgodogör vi oss näringen bättre och blir piggare och får starkare immunförsvar.
När vi detoxar vårt sinne får vi större ro inombords. Vi kommer i kontakt med vår innersta kärna och vi hör hjärtats och själens längtan tydligare. Vi upplever mer glädje, mindre stress och negativitet.
Du får recept på mat och köksråd för att rena kroppen, och meditationer och råd för att rena sinnet.
Vi håller daglig kontakt och peppar varandra via en sluten FB-grupp. All info + recept mailas i god tid innan detoxdagarna, för att hinna göra inköp och kunna trappa ner och upp på ett varsamt och skonsamt sätt. Alla kan delta!

DETTA INGÅR:

–> Livsstilsråd för att detoxa sinnet
–> Recept på alla måltider under 5 dagar
–> Recept på renande köksråd (morgondryck och kvällsblandning, bl a)
–> Unika guidande meditationer
–> Renande pranayama (andningstekniker)
–> Dagligt pepp, stöd och utbyte av erfarenheter i sluten FB-grupp

 

PRIS: 1 295 kr (kostnadsfritt för betalande medlemmar på portalen Tillsammansmedtia). Du som gjort denna detox tidigare får 50% rabatt på priset och swishar 648 kronor. Uppge mailadress + REPDETOX i meddelande.

DATUM: 20-25 april 2023

ANMÄLAN: Maila tia@tiajumbe.com senast 13 april. Swisha avgiften till 123 532 20 03, kvitto kommer via sms.

Foto: Ewa Imagez