Workshop 25/2: Healing & kanalisering för hemmabruk

Workshop 25/2: Healing & kanalisering för hemmabruk

Den här heldagen får vi lära oss olika typer av healing för hemmabruk. Vi tränar också på att  fördjupa kontakten med våra andliga guider. Du som redan har gått en introduktion i healing och/eller kanalisering är varmt välkommen att djupdyka med oss!

Att kunna ge sig själv, familjemedlemmar och vänner healing är ovärderlig kunskap, särskilt i dessa tider när många är stressade och mår dåligt. Den här dagen får du lära dig och träna på olika tekniker för healing, både att sända på distans och att ge på plats.

* Du får prova på intuitiv healing för att lösa upp stress, stelhet och smärta i kroppen.

* Du får lära dig att rena chakror och energifält från sådant som saktar ner rotationen av livsenergi, på dig själv och på nära och kära.

* Och du får lära dig att skicka helande energi till någon som är på en annan plats.

* Vi kommer också att jobba med att fördjupa kontakten med våra andliga guider. Vi gör djupare och mer komplexa övningar för att bli mer säkra i vår kontakt. Målet är att vi ska kunna känna oss tydligt guidade i vardagen.

Vi kommer att meditera under dagen och dagen avslutas med en härlig kakaoceremoni med trumma, där vi bjuder in kakaospirit att vägleda oss.

Du kommer att lära dig mycket denna dag, men för att praktisera kunskaperna mot betalning behövs betydligt mer träning. Därför är den här dagens tekniker och övningar i healing och kanalisering enbart för hemmabruk!

Den här dagen är en uppföljning av den uppskattade heldagsworkshopen Hitta din själsglädje i början av januari. Det var en fullmatad dag där vi bland annat pratade om själens eviga liv, om en andlig livsstil, och provade på att få kontakt med våra andliga guider (vi bjuder in till den dagen igen den 23/4, se här).

DETALJERNA

När: 25 februari 2023, Kl 10-18

Var: Energiplatsen, Sundbyberg

Pris: 1 900 kr. Early bird 1600 kr fram till 7 februari. Medlemmar på portalen Tillsammansmedtia har 10% rabatt, uppge kod som står i portalen när du anmäler dig.

Anmälan: Maila tia@tiajumbe.com eller smsa 070-424 89 79 för att se att plats finns. Swisha sedan till 123 532 20 03 för att säkra din plats. Max 14 deltagare!

Cirkel, start 23/2: MOONSISTERS

Cirkel, start 23/2: MOONSISTERS

 

Varmt välkommen till en cirkel med och för kvinnor. Vi möts i nymånetid med öppna hjärtan, vi delar och lyssnar, vi ser och blir sedda. Vi stärker varandra i ett unikt och själfullt systerskap. Den här cirkeln är på plats på Hälsans hus, Fjällgatan 23B i Stockholm. 

I tusentals år har kvinnor och flickor mötts i cirklar och heliga rum. Här har lärdomar och visdomar utbytts, tankar, känslor och erfarenheter har delats, och sår har läkt när allt får komma upp och accepteras. Jag går själv sedan några år i en Gudinnecirkel – och det är helt underbart! Det händer verkligen något alldeles speciellt när kvinnor kommer samman i cirkel.

MOONSISTERS är en cirkel för dig som längtar efter att mötas i själens energi. Vi träffas en gång per månad. Viktigast är delningen. Vi berättar var vi är just nu, delar valfritt ur hjärtat, pratar utan att bli avbrutna, ända tills vi är klara. Och vi lyssnar på varandra – utan att avbryta, ge tips eller goda råd. Vi  mediterar och låter oss guidas av orakelkort.

Vi kommer också att göra andra härliga saker tillsammans. Kakaoceremoni, mjuk yoga, dans, avslappning, reflektion och olika övningar som öppnar hjärtat och sätter oss i kontakt med själen, är några exempel.

Du är varmt välkommen att ta din plats i cirkeln!

När: Torsdagar kl 18-21.
Datum: 23/2, 23/3, 20/4, 18/5, 15/6. Du anmäler dig till alla tillfällen.
Var: Hälsans hus, Fjällgatan 23 B i Stockholm.
Kostnad: 2 500 kronor för alla tillfällen (10% rabatt för dig som är betalande medlem på portalen, uppge koden som står vid eventet i portalen).
Anmälan: Smsa 070-424 89 79 för att se om det finns plats. Swisha sedan anmälningsavgift 500 kr till 123 532 20 03, uppge MOON och mailadress. Resterande summa swishas innan cirkelns start. Kvitto kommer via sms.

Det är ett begränsat antal deltagare och gruppen är sluten, det är alltså samma deltagare hela terminen.  Maila om du har frågor <3

Varmt välkommen, månsyster <3

Workshop 18/2: Disablot – feminine rising

Workshop 18/2: Disablot – feminine rising

Disablotet i februari var en nordisk offerhögtid till gudinnornas ära. Nu samlas vi tusentals år senare för att hedra gudinnan och hitta och stärka vår egen feminina kraft. Det är dags för den feminina energin att resa sig igen!

Den feminina kraften är vår sanna essens, men den är ignorerad och förtryckt – i världen och i de flesta av oss. Låt oss kvinnor att ta tillbaka vår kraft! 

Den här dagen hittar och stärker vi vår feminina kraft tillsammans med andra kvinnor, med härliga övningar som flödar av feminin energi, med delningar från hjärtat och klargörande reflektioner. 

Vi får lära känna de nordiska gudinnorna, möta gudinnan i en resa och bekanta oss med de nordiska runorna.

Vi helar och gör djupt läkearbete med vår livmoder, ber om vägledning från gudinnan i en kakaoceremoni och släpper sådant som håller tillbaka vår feminina kraft i en eldceremoni. 

Vi får lära känna årshjulet för de nordiska breddgraderna, hur gudinnorna anknyter till det och hur vi kan leva med en mer feminin energi. När du går hem får du med dig ett kompendium hem om de nordiska gudinnorna, årshjulet och den feminina kraften.

Varmt välkomna

Åsa Elvegård och Tia Jumbe

DETALJERNA

När: Lördag 18 februari kl 10-19

Var: Orresta gård, Flen (tåg från/till Stockholm anländer 9.45 och går 20.09)

Hur: Ta med yogamatta, anteckningsbok och varma kläder, eldceremonin sker utomhus.

Kostnad: 1800 kr, early bird 1500 till 31/12. Betalande medlemmar på portalen Tillsammansmedtia får 10% rabatt, uppge rabattkoden som står vid eventet på portalen. Swisha anmälningsavgift 500 kr till 123 532 20 03, kvitto kommer via sms. Resten swishas till samma nummer senast dagen innan workshopen. Uppge mailadress för info när det närmar sig!

Te, nötter, frukt och kakao till ceremonin ingår, och deltagarna får med sig ett kompendium hem om de nordiska gudinnorna, årshjulet och den feminina kraften.

Om oss

Åsa är fornnordiska för gudinna, och förutom att sprida kunskap om dessa energier jobbar hon med utbildningar i olika ämnen i energimedicin och healing för människor och djur. Hos henne kan du lära dig bland annat reiki, djurkommunikation, tarot och medial utveckling.

Tias passion är shamansk energimedicin, där den gudomliga feminina aspekten hyllas. De nordiska gudinnorna är med i hennes energimedicinska sessioner, och hon bjuder regelbundet in till webinar, event och workshops där shamansk energimedicin och den feminina kraften står i centrum. Tia är också yogalärare och ayurvedisk hälsorådgivare och driver portalen Tillsammansmedtia.se.    

Workshop 23/4: Hitta din själsglädje!

Workshop 23/4: Hitta din själsglädje!

Hur kan du leva med trygghet och glädje i en värld som känns allt mer kaotisk och galen? Genom att vända dig till din själ, ta kontakt med dina andliga guider och skifta rädsla till kärlek! Välkommen till en heldag om vår själs eviga liv, hur vi lever en andlig livsstil, och hur vi står i vår kraft oavsett hur världen omkring oss ser ut! 

Det är oroliga tider och det är lätt att dras med i rädsla och oro. Men ju mer vi hänger oss åt dessa känslor, desto mer rädsla och oro är vi med och skapar i världen. När vi utvecklar kontakten med vår själ och skiftar vår rädsla till kärlek hjälper vi inte bara oss själva utan också världen.

Det här är en heldag med Barbro Eriksson och Tia Jumbe för dig som vill lära dig mer om själen och din själs dharma, syfte här på jorden. Du får prova tekniker för att etablera en stadig kontakt med dina andliga guider, och göra övningar för att släppa på och transformera dina rädslor till kärlek.

Du inspireras att skapa en andlig livsstil i din vardag, och får prova på meditation, en shamansk resa med trumma (djup meditation) och kakao.   

När du går hem har du med dig tekniker och övningar för att fortsätt att själv kunna skifta från rädsla till kärlek och stå i din kraft – oavsett hur världen omkring dig ser ut!

DETALJERNA

När: 23 april 2023, kl 10-18

Var: Energiplatsen, Sundbyberg

Pris: 1 900 kr, early bird 1600 kr till den 23 februari. Betalande medlemmar på portalen Tillsammansmedtia har 10% rabatt, se kod vid eventet i portalen.

Anmälan: Maila tia@tiajumbe.com eller smsa 070-424 89 79 för att se att plats finns. Swisha sedan till 123 532 20 03 för att säkra din plats. Max 14 deltagare!