Webinar: Lär känna din själs unika röst (gratis)

Webinar: Lär känna din själs unika röst (gratis)

Det viktigaste inom en energimedicinsk livsstil är att följa sin själs guidning och längtan. Men hur känner vi igen när vår själ pratar med oss? I det här kostnadsfria webinaret berättar jag om själens olika sätt att kommunicera och hur du lär dig att lyssna!

Själen pratar med oss hela tiden, vi behöver bara lära oss att lyssna. Men det kan vara knepigt att höra själen, och att veta vad som är själens röst och vad som är egot. Vi behöver lära känna vår själs unika röst, och här får du veta hur du gör!

DETALJER

När: Tisdag 24/5 kl 20-21

Hur: Via Zoom, webinaret spelas in och läggs efteråt upp här på portalen

Pris: Kostnadsfritt för alla

Anmälan: Maila tia@tiajumbe.com senast 18 samma dag så kommer länken senast kl 18.45 (begränsat antal platser).

Webbkurs: Låt själen visa vägen i vardagen

Webbkurs: Låt själen visa vägen i vardagen

I min och Gerda Lindholms webbkurs Låt själen visa vägen i vardagen får du lära dig att lyssna på och följa din själs längtan, för att skapa ett liv med större mening, medvetenhet, närvaro och glädje. Hela kursen om 6 moduler och närmare 30 lektioner kostar 3 000 kronor – och du har tillgång till den livet ut!

Att låta själen visa vägen handlar om att bli mer medveten om vem du egentligen är och vad du egentligen vill. Det handlar om att fatta mer medvetna beslut, i nära samarbete med din själ. Kursen låter dig utforska och återupptäcka ditt verkliga själv, din identitet som en själ i en kropp. Men för att återupptäcka det så måste vi först titta på vad det är som skymmer sikten.

Kursen sträcker sig över 6 månader, men du kan också göra den helt i din egen takt. Varje månad får du tillgång till en ny modul, men du har tillgång till kursen resten av livet! 

Hela kursen om 6 moduler och 4-5 lektioner i varje kostar 3 000 kronor. Betalande medlemmar på portalen Tillsammansmedtia får 750 kronor rabatt (beställ via länken i spalten här i portalen). Bli medlem på portalen här.

Klicka här för att beställa kursen nu.

 

Målet när du har gått kursen är att du:

– är mindre beroende av yttre omständigheter för att känna dig glad och rofylld

– har en andlig praktik i din vardag

– känner större mening i livet

– har en större trygghet i dig själv

– har en tydligare riktning i ditt liv

– känner att du bidrar till en bättre värld

– lever mer inifrån och ut och mindre utifrån och in

 

INNEHÅLL

Kursen består av 6 moduler med vardera 4-5 lektioner med teori, praktiska övningar och meditationer. Varje månad kommer en ny modul med nya lektioner och uppgifter och du har livslång tillgång till kursen.

Modul 1 handlar om att blir medveten om sina tankar och känslor. Här får du träna på att höra dina tankar och känna vilka känslor tankarna skapar. Du guidas också till att släppa dina negativa känslor och dömanden.

Modul 2 handlar om att vända fokus in i ditt hjärta för att koppla upp dig till kärlekens källa. Här guidas du till att hitta din inre vägvisare, känna igen din intuition och till att komma igång med meditation. Du får också prova på meditationens kusin kontemplation, och tipsas om när du kan använda vilken teknik.

I Modul 3 får du fördjupa dig i Dig Själv! Du får lära känna ditt sanna jag, bortom titlar och prestation, träna på att ge dig själv medkänsla och älska dig själv. Du får också lära dig att skilja på olika känslor, och att spåra och balansera dina känslor.

I Modul 4 fördjupar vi oss i meningen i ditt liv. Du får hjälp att hitta just din livsväg och får veta hur du gör för att få energin flöda. Vi förklarar varför tillit öppnar för mirakel och varför det är bättre att vara än att göra.

Modul 5 handlar om att leva andligt i vardagen och hur du gör det. Här får du veta hur det går till när vi skapar världen med vårt medvetande. Vi pratar också om närvaro och vilken välsignelse det är att vara sant närvarande!

I Modul 6 har det blivit dags för dig att sprida ditt unika ljus. Du får veta varför du behöver börja med att rädda dig själv innan du räddar hela världen och om det går att älska alla människor. Du får tips om hur du kan addera mer kärlek i ditt liv och i världen.

 

PRIS

Kursen startar när du beställer den. Hela kursen om 6 moduler och 4-5 lektioner i varje kostar 3 000 kronor. Betalande medlemmar på portalen Tillsammansmedtia får 750 kronor rabatt (beställ via länken i spalten här i portalen). Bli medlem på portalen här.

BESTÄLL

Klicka här för att beställa kursen nu.

Webbkurs: Låt själen visa vägen i vardagen

Mailkurs: Låt själen visa vägen i vardagen (gratis)

Längtar du efter att fördjupa kontakten med din själ? Välkommen till en kostnadsfri mailkurs som handlar om just det – att lyssna på din själ, din inre vägvisare, för att kunna skapa ett liv med större mening, medvetenhet, närvaro och glädje. Kursen innehåller fem mail och är en introduktion till den mer omfattande webbkursen med samma namn. 

Att låta själen visa vägen handlar om att bli mer medveten om vem du egentligen är och vad du egentligen vill. Det handlar om att fatta mer medvetna beslut, förankrade i själens längtan. Den här kursen handlar om hur du kommer i kontakt med din själ och hör hens budskap.

När själen får visa vägen i vardagen upplever du:

  • mer harmoni och glädje
  • större mening i livet
  • en starkare känsla av samhörighet

När vi mår bättre blir vi också bättre medmänniskor och bidrar på så sätt till en bättre värld.

Klicka här för att registrera dig på kursen!

I den här mailkursen, skapad av Tia Jumbe och Gerda Lindholm, får du fem mail, ett var tredje dag, med inspiration och övningar som guidar dig in i dig själv. Kursen är en introduktion till den mer omfattande webbkursen med samma namn.

 

Här är alla lektioner:

Lektion 1: Bli medveten om dina tankar

Lektion 2: Hur får tankarna dig att känna?

Lektion 3: Välj dina tankar

Lektion 4: Hitta din inre vägvisare

Lektion 5: Fördjupa kontakten med din inre vägvisare

Klicka här för att registrera dig på kursen!

Event 2/6: Healing & Budskap

Event 2/6: Healing & Budskap

Det här är en kväll för dig som längtar efter att få kraftfull healing och vägledning i livet!

Vi samlas för healing i grupp, där Barbro Eriksson och jag ger healing till alla deltagare. Healingen är både läkande i sig och stimulerar kroppens egen läkekraft. När vi ger och får healing i grupp förstärks energierna och det blir oerhört kraftfullt.

Under kvällen tar vi också emot kanaliserade individuella budskap till var och en av deltagarna. När du går får du med dig två handskrivna dokument med vägledning till dig om ditt liv här och nu.

Varmt välkommen till två sköna, läkande och inspirerande timmar!

 

DETALJER:

När: Torsdag 2/6 kl 19-21, inklusive en stunds fika

Var: Energiplatsen, Gjuteribacken 4, ingång från baksidan

Kostnad: 355,50 för betalande medlemmar, annars 395 kr, fika ingår

Anmälan: Smsa mig för att se om det finns plats 070-424 89 79. Swisha sedan till 123 532 20 03.

Begränsat antal deltagare. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Cirkel, start 11/8: SOULSISTERS

Cirkel, start 11/8: SOULSISTERS

Varmt välkommen till en cirkel med och för kvinnor. Vi möts med öppna hjärtan, vi delar och lyssnar, vi ser och blir sedda. Vi stärker varandra i ett unikt och själfullt systerskap. Den här cirkeln är på plats på MetaNoova, Götgatan 11 i Stockholm. 

I tusentals år har kvinnor och flickor mötts i cirklar och heliga rum. Här har lärdomar och visdomar utbytts, tankar, känslor och erfarenheter har delats, och sår har läkt när allt får komma upp och accepteras. Jag går själv sedan några år i en Gudinnecirkel – och det är helt underbart! Det händer verkligen något alldeles speciellt när kvinnor kommer samman i cirkel.

SOULSISTERS är en cirkel för dig som längtar efter att mötas i själens energi. Vi träffas en gång per månad. Viktigast är delningen. Vi berättar var vi är just nu, delar valfritt ur hjärtat, pratar utan att bli avbrutna, ända tills vi är klara. Och vi lyssnar på varandra – utan att avbryta, ge tips eller goda råd. Vi  mediterar och låter oss guidas av orakelkort.

Vi kommer också att göra andra härliga saker tillsammans. Kakaoceremoni, yoga, dans, avslappning, reflektion och olika övningar som öppnar hjärtat och sätter oss i kontakt med själen, är några exempel.

Du är varmt välkommen att ta din plats i cirkeln!

När: Torsdagar kl 18-21.
Datum: 11/8, 8/9, 6/10, 10/11, 8/12. Du anmäler dig till alla tillfällen.
Var: MetaNoova, Götgatan 11 i Stockholm.
Kostnad: 2 500 kronor för alla 5 tillfällen (10% rabatt för dig som är betalande medlem på portalen, uppge koden som står vid eventet i portalen).
Anmälan: Smsa 070-424 89 79 för att se om det finns plats. Swisha sedan anmälningsavgift 500 kr till 123 532 20 03, uppge SOUL och mailadress. Resterande summa swishas innan cirkelns start. Kvitto kommer via sms.

Det är ett begränsat antal deltagare och gruppen är sluten, det är alltså samma deltagare hela terminen.  Maila om du har frågor <3

Varmt välkommen, själssyster <3