Cirkel, start 23/2: MOONSISTERS

Cirkel, start 23/2: MOONSISTERS

 

Varmt välkommen till en cirkel med och för kvinnor. Vi möts i nymånetid med öppna hjärtan, vi delar och lyssnar, vi ser och blir sedda. Vi stärker varandra i ett unikt och själfullt systerskap. Den här cirkeln är på plats på Hälsans hus, Fjällgatan 23B i Stockholm. 

I tusentals år har kvinnor och flickor mötts i cirklar och heliga rum. Här har lärdomar och visdomar utbytts, tankar, känslor och erfarenheter har delats, och sår har läkt när allt får komma upp och accepteras. Jag går själv sedan några år i en Gudinnecirkel – och det är helt underbart! Det händer verkligen något alldeles speciellt när kvinnor kommer samman i cirkel.

MOONSISTERS är en cirkel för dig som längtar efter att mötas i själens energi. Vi träffas en gång per månad. Viktigast är delningen. Vi berättar var vi är just nu, delar valfritt ur hjärtat, pratar utan att bli avbrutna, ända tills vi är klara. Och vi lyssnar på varandra – utan att avbryta, ge tips eller goda råd. Vi  mediterar och låter oss guidas av orakelkort.

Vi kommer också att göra andra härliga saker tillsammans. Kakaoceremoni, mjuk yoga, dans, avslappning, reflektion och olika övningar som öppnar hjärtat och sätter oss i kontakt med själen, är några exempel.

Du är varmt välkommen att ta din plats i cirkeln!

När: Torsdagar kl 18-21.
Datum: 23/2, 23/3, 20/4, 18/5, 15/6. Du anmäler dig till alla tillfällen.
Var: Hälsans hus, Fjällgatan 23 B i Stockholm.
Kostnad: 2 500 kronor för alla tillfällen (10% rabatt för dig som är betalande medlem på portalen, uppge koden som står vid eventet i portalen).
Anmälan: Smsa 070-424 89 79 för att se om det finns plats. Swisha sedan anmälningsavgift 500 kr till 123 532 20 03, uppge MOON och mailadress. Resterande summa swishas innan cirkelns start. Kvitto kommer via sms.

Det är ett begränsat antal deltagare och gruppen är sluten, det är alltså samma deltagare hela terminen.  Maila om du har frågor <3

Varmt välkommen, månsyster <3

Workshop 18/2: Disablot – feminine rising

Workshop 18/2: Disablot – feminine rising

Disablotet i februari var en nordisk offerhögtid till gudinnornas ära. Nu samlas vi tusentals år senare för att hedra gudinnan och hitta och stärka vår egen feminina kraft. Det är dags för den feminina energin att resa sig igen!

Den feminina kraften är vår sanna essens, men den är ignorerad och förtryckt – i världen och i de flesta av oss. Låt oss kvinnor att ta tillbaka vår kraft! 

Den här dagen hittar och stärker vi vår feminina kraft tillsammans med andra kvinnor, med härliga övningar som flödar av feminin energi, med delningar från hjärtat och klargörande reflektioner. 

Vi får lära känna de nordiska gudinnorna, möta gudinnan i en resa och bekanta oss med de nordiska runorna.

Vi helar och gör djupt läkearbete med vår livmoder, ber om vägledning från gudinnan i en kakaoceremoni och släpper sådant som håller tillbaka vår feminina kraft i en eldceremoni. 

Vi får lära känna årshjulet för de nordiska breddgraderna, hur gudinnorna anknyter till det och hur vi kan leva med en mer feminin energi. När du går hem får du med dig ett kompendium hem om de nordiska gudinnorna, årshjulet och den feminina kraften.

Varmt välkomna

Åsa Elvegård och Tia Jumbe

DETALJERNA

När: Lördag 18 februari kl 10-19

Var: Orresta gård, Flen (tåg från/till Stockholm anländer 9.45 och går 20.09)

Hur: Ta med yogamatta, anteckningsbok och varma kläder, eldceremonin sker utomhus.

Kostnad: 1800 kr, early bird 1500 till 31/12. Betalande medlemmar på portalen Tillsammansmedtia får 10% rabatt, uppge rabattkoden som står vid eventet på portalen. Swisha anmälningsavgift 500 kr till 123 532 20 03, kvitto kommer via sms. Resten swishas till samma nummer senast dagen innan workshopen. Uppge mailadress för info när det närmar sig!

Te, nötter, frukt och kakao till ceremonin ingår, och deltagarna får med sig ett kompendium hem om de nordiska gudinnorna, årshjulet och den feminina kraften.

Om oss

Åsa är fornnordiska för gudinna, och förutom att sprida kunskap om dessa energier jobbar hon med utbildningar i olika ämnen i energimedicin och healing för människor och djur. Hos henne kan du lära dig bland annat reiki, djurkommunikation, tarot och medial utveckling.

Tias passion är shamansk energimedicin, där den gudomliga feminina aspekten hyllas. De nordiska gudinnorna är med i hennes energimedicinska sessioner, och hon bjuder regelbundet in till webinar, event och workshops där shamansk energimedicin och den feminina kraften står i centrum. Tia är också yogalärare och ayurvedisk hälsorådgivare och driver portalen Tillsammansmedtia.se.    

Workshop 23/4: Hitta din själsglädje!

Workshop 23/4: Hitta din själsglädje!

Hur kan du leva med trygghet och glädje i en värld som känns allt mer kaotisk och galen? Genom att vända dig till din själ, ta kontakt med dina andliga guider och skifta rädsla till kärlek! Välkommen till en heldag om vår själs eviga liv, hur vi lever en andlig livsstil, och hur vi står i vår kraft oavsett hur världen omkring oss ser ut! 

Det är oroliga tider och det är lätt att dras med i rädsla och oro. Men ju mer vi hänger oss åt dessa känslor, desto mer rädsla och oro är vi med och skapar i världen. När vi utvecklar kontakten med vår själ och skiftar vår rädsla till kärlek hjälper vi inte bara oss själva utan också världen.

Det här är en heldag med Barbro Eriksson och Tia Jumbe för dig som vill lära dig mer om själen och din själs dharma, syfte här på jorden. Du får prova tekniker för att etablera en stadig kontakt med dina andliga guider, och göra övningar för att släppa på och transformera dina rädslor till kärlek.

Du inspireras att skapa en andlig livsstil i din vardag, och får prova på meditation, en shamansk resa med trumma (djup meditation) och kakao.   

När du går hem har du med dig tekniker och övningar för att fortsätt att själv kunna skifta från rädsla till kärlek och stå i din kraft – oavsett hur världen omkring dig ser ut!

DETALJERNA

När: 23 april 2023, kl 10-18

Var: Energiplatsen, Sundbyberg

Pris: 1 900 kr, early bird 1600 kr till den 23 februari. Betalande medlemmar på portalen Tillsammansmedtia har 10% rabatt, se kod vid eventet i portalen.

Anmälan: Maila tia@tiajumbe.com eller smsa 070-424 89 79 för att se att plats finns. Swisha sedan till 123 532 20 03 för att säkra din plats. Max 14 deltagare! 

Event 14/2: Healing & Budskap

Event 14/2: Healing & Budskap

Det här är en kväll för dig som längtar efter att få kraftfull healing och vägledning i livet här och nu!

Vi samlas för healing i grupp, där Barbro Eriksson och jag ger healing till alla deltagare. Healingen är både läkande i sig och stimulerar kroppens egen läkekraft. När vi ger och får healing i grupp förstärks energierna och det blir oerhört kraftfullt.

Under kvällen tar vi också emot kanaliserade individuella budskap till var och en av deltagarna. När du går får du med dig några rader med vägledning från guiderna till dig om ditt liv här och nu.

Varmt välkommen till två sköna, läkande och inspirerande timmar!

 

DETALJER:

När: Tisd 14/2 kl 18.30-20.30, inklusive en stunds fika

Var: Energiplatsen, Gjuteribacken 4, ingång från baksidan

Kostnad: 395 kr (355 för betalande medlemmar på portalen Tillsammansmedtia, uppge koden vid eventet i portalen), fika ingår

Anmälan: Smsa mig för att se om det finns plats 070-424 89 79. Swisha sedan till 123 532 20 03 för att säkra platsen.

Begränsat antal deltagare. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.