Här är mina planerade FÖRELÄSNINGAR. Skrolla ner och se om du hittar något som väcker din nyfikenhet! Vill du boka mig för ett event till din studio eller lokal? Maila! tia@tiajumbe.com.

 

5-7 SEPT 2018: Tre härliga dagar med ayurveda och Tia Jumbe. Yogastudion Sundsvall, se tider och priser nedan. Anmäl dig till yoga och föreläsning här (skrolla ner lite).

Yoga: Fredag 7 september kl 18-19.15.

Föreläsning: Fredag 7 september kl 19.30-21.

Hälsokonsultationer: Hela dagarnaonsdag 5, torsdag 6 och fredag 7 (torsdag och fredag är fullbokade, se nya tider onsdag den 5 sept nedan, boka genom att maila)

I början av september kommer Tia Jumbe tillbaka till Yogastudion för att inspirera till att leva ett härligt friskt och långt liv enligt ayurveda. Dagtid kommer Tia att ge ayurvediska konsultationer, och på fredag bjuder hon in till en helkväll med ayurveda. Kvällen börjar med ett yogapass som balanserar alla doshor, och fortsätter med en föreläsning utifrån sin nya bok Nystart i livet med ayurveda (kommer i augusti). Det finns båda dagarna möjlighet att köpa Tias nya bok till specialpris.

Om föreläsningen: Gör en nystart i livet med hjälp av ayurveda – och får tillgång till mer energi, kärlek och en starkare hälsa! Ayurveda handlar om att vårda livet, att stärka vår inneboende harmoni och balans. På den här föreläsningen får du veta hur du gör. Ayurveda utgår från de tre doshorna vata, pitta och kapha. När dessa kommer i obalans påverkas vårt allmäntillstånd. Stress, mat, motion, återhämtning och vila påverkar hälsobalansen, liksom relationer, livsstilsrutiner och årstidsskiftningar. Obalanser som får vara en längre tid manifesteras i ohälsa. Du får lära dig grunderna i ayurveda, kunskap om hur du själv steg för steg kan göra en nystart till ett friskare och längre liv. Du får veta varför det enligt ayurveda är så viktigt att följa sitt hjärta, och hur du kan utveckla en andlig praktik för mer lycka och harmoni i livet.

Om ayurveda yoga: I Ayurveda yoga söker vi balans i både kropp och sinne. Yogan utgår från de tre doshorna, energiprinciperna vata, pitta och kapha, och deras olika kvaliteter. Vata är kall, torr, snabb och rörlig. Pitta är het, intensiv och dynamisk. Kapha är kall, långsam och tung. Vi består alla, liksom allt annat i universum, av unika sammansättningar av de tre doshorna, och behöver hålla dem i balans för att må vårt bästa och hålla oss friska. Vid starten av klassen gör vi ett enkelt doshatest för att kunna individanpassa vår inställning till yogan, vissa rörelser och andningsövningen, så att den yoga vi gör är den bästa för att balansera oss och bringa hälsa.

Läs mer här om hur en ayurvedisk hälsokonsultation med pulsläsning går till.

Priser

Yoga + föreläsning: 495 kronor

Konsultation nybesök: 850 kronor (90 minuter)

Konsultation återbesök: 650 kronor (60 minuter)

Yoga + föreläsning + konsultation nybesök: 1200 kronor (145 rabatt).

Yoga + föreläsning + konsultation återbesök: 1000 kronor (145 rabatt).

 

Tider för konsultationer (maila för att boka en tid, röd tid är bokad):

ONSDAG 5 SEPTEMBER

10.45-12.15

13.30-14.30 (tid för återbesök)

14.45-16.15

16.30-18.00

18.15-19.45

Torsdag 6 september FULLBOKAD

Fredag 7 september FULLBOKAD

 

20-21 SEPTEMBER 2018: Två härliga dagar med ayurveda –  konsultationer + föreläsning tillsammans med Anette Christensen, Surya Ayurveda, Slottsträdgårdskaféet, Malmö, kl 18.30-21. Pris: 350 kr (föreläsningen). Anmäl dig här.

I samband med denna föreläsning finns det också möjlighet att boka mig för en ayurvedisk hälsokonsultation med pulsläsning, både nybesök (90 minuter, 850 kr) och återbesök (60 min, 650 kr). Här är de aktuella tiderna, maila för att boka:

Torsdag 20 september

8.30-10

10.15-11.15 (tid för återbesök)

11.30-12.30 (tid för återbesök)

13.30-14.30 (tid för återbesök)

14.45-16.15

16.30-18.00

 

Fredag 21 september

8.30-10

10.15-11.45

12-13.30

14-15 (tid för återbesök)

Om föreläsningen: Gör en nystart i livet med hjälp av ayurveda – och får tillgång till mer energi, kärlek och en starkare hälsa!
Ayurveda handlar om att vårda livet, att stärka vår inneboende harmoni och balans. På den här föreläsningen får du veta hur du gör. Ayurveda utgår från de tre doshorna vata, pitta och kapha. När dessa kommer i obalans påverkas vårt allmäntillstånd. Stress, mat, motion, återhämtning och vila påverkar hälsobalansen, liksom relationer, livsstilsrutiner och årstidsskiftningar. Obalanser som får vara en längre tid manifesteras i ohälsa.
Du får lära dig grunderna i ayurveda, kunskap om hur du själv steg för steg kan göra en nystart till ett friskare och längre liv. Du får veta varför det enligt ayurveda är så viktigt att följa sitt hjärta, och hur du kan utveckla en andlig praktik för mer lycka och harmoni i livet.
Välkommen till en helkväll med den tusentals år gamla hälsovetenskapen, tillsammans med Tia Jumbe, ayurvedisk hälsorådgivare, yoga- och meditationslärare och författare, och Anette Christensen, ayurvedisk hälsorådgivare och massageterapeut.

Plan för kvällen
18.30 Samling vid Slottskaféets växthus och soppa/fika för de som vill
19.00 Introduktion till ayurveda – Anette
20.00 Så gör du en nystart i livet med ayurveda – Tia
21.00 Avslut

Meny
Vegansk tomatsoppa (med paprika & rödlök). Serveras med surdegsbaguette (89 kr).
Slottsträdgårdens Ekologiska kaffe eller Rena teer från Min systers tehus och välj rawfoodboll, brownie eller chokladboll (55 kr).
Soppa + fika (130 kr).
Maten betalas på plats.

 

4-5 OKTOBER 2018: Nystart i livet med ayurveda, Hälsa-kryssningen. Två föreläsningar samt bokförsäljning ombord, ej klart tid & plats. Boka din plats på kryssningen här.

Gör en nystart i livet med hjälp av ayurveda – och får tillgång till mer energi, kärlek och en starkare hälsa! Ayurveda handlar om att vårda livet, att stärka vår inneboende harmoni och balans. På den här föreläsningen får du veta hur du gör.

Ayurveda utgår från de tre doshorna vata, pitta och kapha. När dessa kommer i obalans påverkas vårt allmäntillstånd. Stress, mat, motion, återhämtning och vila påverkar hälsobalansen, liksom relationer, livsstilsrutiner och årstidsskiftningar. Obalanser som får vara en längre tid manifesteras i ohälsa.

Du får lära dig grunderna i ayurveda, kunskap om hur du själv steg för steg kan göra en nystart till ett friskare och längre liv. Du får veta varför det enligt ayurveda är så viktigt att följa sitt hjärta, och hur du kan utveckla en andlig praktik för mer lycka och harmoni i livet.