Här är mina planerade WORKSHOPS med yoga, meditation och pranayama. Skrolla ner och se om du hittar någon som väcker din nyfikenhet! Vill du boka mig för ett event? Maila! tia@tiajumbe.com.

17 FEBRUARI 2018: Bara Yoga, Aspudden. Yoga & klang för djupavslappning, tillsammans med Thérese Wide, kl 15-17. Pris: 250 kr. Anmäl dig till Bara Yoga.

Välkommen till en eftermiddag där djup och välgörande avslappning står i fokus. Ett tillfälle till återhämtning och en möjlighet att återta kontakten med vårt innersta.
Du leds varsamt in i avslappningen. Vi inleder eftermiddagen med lugnande yoga och meditation. Klangsessionen börjar med en yoga nidra, yogisk sömn.

De sällsamma toner som uppstår när klangskålarna slås an sköljer över kroppen, genom kroppen, som en varsamt läkande våg. Klangen hjälper till att lösa upp spänningar och blockeringar, att lätta på stress, ångest och oro. Den hjälper dig att gå ner i varv, att bli avslappnad på djupet, och det meditativa tillstånd som uppstår kan hjälpa dig att förnimma djupare sidor inom dig, bortom intellektets ständigt pågående monolog.
Tia Jumbe leder yogan och Thérese Wide sköter klangskålarna. Tia Jumbe är ayurvedisk hälsorådgivare, yoga- och meditationslärare och författare. Thérese Wide har fördjupat sig i skålarna för Geoffrey Torkington i Mexiko, jobbar även med ungdomar med högfungerande autism och studerar till ayurvedisk hälsorådgivare.

 

2-3 MARS 2018: Yogastudion Sundsvall. Yoga + föreläsning + ayurvediska konsultationer: Optimera din hälsa med ayurveda (se tider nedan). Anmäl dig här (skrolla ner lite för att hitta eventet), maila Tia för att boka en konsultation.

Välkommen till två spännande dagar med ayurveda, tillsammans med Tia Jumbe, ayurvedisk hälsorådgivare, yoga- och meditationslärare och författare. Kvällen den 2 mars börjar med ett yogapass som balanserar alla tre doshor, och fortsätter med föreläsningen Optimera din hälsa med ayurveda. På dagtid den 2 och 3 mars kan du boka Tia för en ayurvedisk konsultation med pulsläsning.

Ayurveda handlar om att vårda vårt liv och välmående. Syftet med den tusentals år gamla hälsovetenskapen är att stärka vår inneboende harmoni och balans, och därmed vår hälsa.

Ayurvedan utgår från doshorna vata, pitta och kapha. Alla människor, och allt annat omkring oss, består av en unik mix av vata, pitta och kapha. Hur vi mår i kropp, själ och sinne beror på balansen i doshorna. Stress, mat, motion, återhämtning och vila påverkar, liksom relationer, livsstilsrutiner och årstidskiftningar.

När våra doshor är i obalans kan vi börja känna oro, stress och rädsla, få sömnproblem eller känslig mage, eller så blir vi frustrerade och får kort stubin. Obalanser som får utvecklas en längre tid manifesteras i ohälsa.

Under den här kvällen om och med den tusentals år gamla hälsovetenskapen får du lära dig grunderna i ayurveda. Du får värdefulla insikter i hur du själv med enkla medel kan ta dig bort från känslor av stress, förbättra din sömn och matsmältning, och hitta balans för hela dig: kropp, själ och sinne.

Yogapass kl 18.15-19.15

Föreläsning kl 19.30-20.45

Priser

  • Yogapass 180 kr
  • Föreläsning 290 kr
  • Yogapass + föreläsning 400 kr

 

Ayurvedisk konsultation med pulsläsning

Du är varmt välkommen att boka en ayurvedisk konsultation med Tia Jumbe för individuella råd om livsstil, kost och yoga.

En ayurvedisk konsultation består framför allt av pulsdiagnostik som indikerar obalanser på flera nivåer. Du får enkla men effektiva råd och rekommendationer om hur du kan optimera din hälsa.

Du får råd om örter och kryddor som hjälper till att rena och balansera. Du får individuella kostråd, rekommendationer om yoga asanas och andningsövningar, och tankar om hur du kan hitta den livsstil som passar dig bäst. Inom ayurvedan anser vi att allas vår hälsopotential är oändlig.

En ayurvedisk konsultation tar 75-90 minuter.

Bokningsbara tider fredag
10.45
12.30
14.30
16.15

Bokningsbara tider lördag
9.00
10.45
13.00
14.45

Priser

  • Ayurvedisk konsultation 800 kr
  • Konsultation + yoga 900 kr
  • Konsultation + föreläsning 1000 kr
  • Konsultation + yoga + föreläsning 1100 kr

Maila tia@tiajumbe.com för att boka en konsultation. Anmäl dig här till yoga och föreläsning.

 

17 MARS 2018: Atmajyoti Odenplan. Meditation & andning för självkärlek och trygghet, kl 14-17. Pris: 450 kr. Läs mer och anmäl dig här.

Att älska någon som inte älskar sig själv är som att hälla vatten i ett trasigt glas. Det finns inget som håller kärleken. Om vi inte älskar oss själva kan vi inte heller älska andra, och det finns ingen annan än du själv som kan ge dig denna kärlek. Att älska sig själv är fundamentet till ett fullkomligt liv, men det kan likväl vara en utmaning.

Den här eftermiddagen jobbar vi med kundaliniyogans härliga och effektiva tekniker inom meditation och andning för att öppna våra hjärtan och boosta vår tillit och kärlek till oss själva – och därmed också vår kärlek till alla runtomkring oss.

Vi kommer under eftermiddagen att varva meditationer med och utan mantran, med och utan rörelser, både stående och sittande, och flera olika andningsövningar. Vi kommer också att göra ett kortare uppvärmande kundaliniyogapass.

Du behöver inte har någon tidigare erfarenhet av yoga för att kunna delta i denna workshop.

Varmt välkommen till en eftermiddag med kärlek i fokus!

 

12 MAJ 2018: Atmajyoti Odenplan. Meditation & andning för energi och vitalitet, kl 14-17. Pris: 450 kr. Läs mer och anmäl dig här.

I den här fördjupningen fokuserar vi på att ladda om och nystarta oss själva inför sommaren. Vi skakar av oss eventuell vårtrötthet med hjälp av stärkande meditationer och andningsövningar från kundaliniyogan, som ökar energiflödet i kroppen, boostar kroppen och gör dig både piggare och ljusare till sinnes.

Vi varvar meditationer med och utan mantran, med och utan rörelser, både stående och sittande, och flera olika andningsövningar. Vi kommer också att göra ett kortare uppvärmande kundaliniyogapass.

Du behöver inte har någon tidigare erfarenhet av yoga för att kunna delta i denna workshop.

Varmt välkommen till en eftermiddag med härlig energi!