Här är mina planerade WORKSHOPS med yoga, meditation och pranayama. Skrolla ner och se om du hittar någon som väcker din nyfikenhet! Vill du boka mig för ett event? Maila! tia@tiajumbe.com.

 

11/11: Allt för hälsan, Yogastudion. Ny energi med kundaliniyoga, kl 16-16.25.

Prova ett par av kundaliniyogans härligt effektiva tekniker för avslappning och energiboost. Du behöver inte mer än 25 minuter för att varva ner, landa i hjärtat och ladda med ny kraft!

Kundaliniyoga är en enkel och dynamisk yogaform, med mycket fokus på andning och meditation. Kundaliniyogan är känd för att snabbt ge effekt på välmåendet.

Här får du göra ett pass med sköna rörelser, pranayama (andningsövning) och meditation. Du får med dig passet på papper, så att du kan fortsätta boosta med energi och avslappning hemma.

 

18/11: Atmajyoti, Norrtullsgatan. Workshop: Meditation och andning för energi & vitalitet, kl 14-17. Boka här.

Upplever du att november är den tyngsta perioden på året? Det är mörkt, det är kallt och vardagen maler på utan avbrott … Det behövs lite extra energi och värme, helt enkelt! I den här fördjupningen fokuserar vi på att ladda om. Vi gör värmande och stärkande meditationer och andningsövningar från kundaliniyogan, som ökar energiflödet i kroppen, boostar immunförsvaret och gör dig både piggare och ljusare till sinnes. Vi varvar meditationer med och utan mantran, med och utan rörelser, både stående och sittande, och flera olika andningsövningar. Vi kommer också att göra ett kortare uppvärmande kundaliniyogapass. Du behöver inte har någon tidigare erfarenhet av yoga för att kunna  delta på denna workshop. Varmt välkommen till en eftermiddag med härlig värme och energi!

 

27/11: Bara Yoga. Workshop: Meditation & andning för livskraft & glädje, kl 14-17. Ligger inte uppe på hemsidan än, maila Bara Yoga för mer info och för att boka. info@barayoga.se

Det är få saker som har så omedelbart kraftfull effekt på vår hälsa och lycka som andningsövningar (pranayama) och meditation! Efter några minuters pranayama syresätts vi till max, mängden ny livsenergi i kroppen har ökat, och energiflödet är i full gång. Vi känner oss genast gladare, piggare och mer vitala. I kombination med den förhöjda närvaro som vi skapar genom meditationens totala fokus skapar vi ett välmående och inre lugn som håller i sig. Häng med på en eftermiddag där vi med varsamhet och värme väcker våra livsandar till liv inför den mörkare årstiden, med hjälp av olika tekniker för andning och meditation hämtade från kundaliniyogans enorma skatt. Vi värmer upp kropp och själ med ett kundaliniyogapass och varvar sedan under eftermiddagen olika andningsövningar och meditationer, med och utan mantran, för att skapa största möjliga livskraft och glädje. Eftermiddagen avslutas med en längre vila där energierna får integreras i kroppen.