Här är mina planerade FÖRELÄSNINGAR. Skrolla ner och se om du hittar något som väcker din nyfikenhet! Vill du boka mig för ett event? Maila! tia@tiajumbe.com.

 

11/11: Allt för hälsan-mässan. Föreläsning Boosta hud, hår & hälsa med naturens näringsbomber, i samarbete med Superfruit, Kureras scen 13-14. Läs mer om mässan här.

Varje dag utsätter vi oss själva med en kraftfull kemikaliestorm. Duschkräm, schampo, ansiktsrengöring, hudkräm – våra helt vanliga produkter innehåller ämnen som forskning kopplar till en mängd obalanser. En och en glider de under radarn för vad kroppen kan hantera – men vad händer när de blandas i kroppen? Under den här föreläsningen får du veta varför du bör göra din skönhetsvård själv, men också hur du gör. Det är både enkelt och roligt att göra själv, och hud och hår älskar de hemmagjorda produkterna! Du får tips på produkter för både hud och hår som du kan göra med vanliga livsmedel från kyl och skafferi. Du får veta vilka ingredienser du behöver för att göra ”riktiga” krämer och schampon, med fakta och information om basoljor, fruktsmör och aktiva ingredienser. Men skönhet kommer ju minst lika mycket inifrån! Här får du också tips om vilka näringsämnen som hud och hår gillar bäst, och vilka superfoods som är de allra bästa för att boosta både hudkvalitet och hårväxt!

 

11/11: Allt för hälsan-mässan. Jag pratar hud, hår & hälsa och bjuder på en shot för huden, Pratbubblan, 15.00-15.40. Läs mer om mässan här.