Ayurvediska konsultationer

Här är mina tider för AYURVEDISKA KONSULTATIONER med PULSLÄSNING. Maila om du vill boka en tid, eller om du är intresserad av någon annan tid än de här nedan. Är du nyfiken, men osäker på om ayurveda är något för dig? Läs mer här. Vill du boka mig till din yogastudio eller liknande för en heldag med ayurvediska konsultationer? Maila!

 

Torsdagar och fredagar tar jag emot hemma hos mig. Aktuella tider:

10-11.30

12.30-14

14.15-15.45

24 november, Yogapalatset, Abrahamsberg. Lediga tider:

11.15-12.45

15.15-16.45

2 december, Yogapalatset, Abrahamsberg. Lediga tider:

9.30-11.00

15.15-16.45

 

 

 

Workshops

Här är mina planerade WORKSHOPS med yoga, meditation och pranayama. Skrolla ner och se om du hittar någon som väcker din nyfikenhet! Vill du boka mig för ett event? Maila! tia@tiajumbe.com.

 

11/11: Allt för hälsan, Yogastudion. Ny energi med kundaliniyoga, kl 16-16.25.

Prova ett par av kundaliniyogans härligt effektiva tekniker för avslappning och energiboost. Du behöver inte mer än 25 minuter för att varva ner, landa i hjärtat och ladda med ny kraft!

Kundaliniyoga är en enkel och dynamisk yogaform, med mycket fokus på andning och meditation. Kundaliniyogan är känd för att snabbt ge effekt på välmåendet.

Här får du göra ett pass med sköna rörelser, pranayama (andningsövning) och meditation. Du får med dig passet på papper, så att du kan fortsätta boosta med energi och avslappning hemma.

 

18/11: Atmajyoti, Norrtullsgatan. Workshop: Meditation och andning för energi & vitalitet, kl 14-17. Boka här.

Upplever du att november är den tyngsta perioden på året? Det är mörkt, det är kallt och vardagen maler på utan avbrott … Det behövs lite extra energi och värme, helt enkelt! I den här fördjupningen fokuserar vi på att ladda om. Vi gör värmande och stärkande meditationer och andningsövningar från kundaliniyogan, som ökar energiflödet i kroppen, boostar immunförsvaret och gör dig både piggare och ljusare till sinnes. Vi varvar meditationer med och utan mantran, med och utan rörelser, både stående och sittande, och flera olika andningsövningar. Vi kommer också att göra ett kortare uppvärmande kundaliniyogapass. Du behöver inte har någon tidigare erfarenhet av yoga för att kunna  delta på denna workshop. Varmt välkommen till en eftermiddag med härlig värme och energi!

 

27/11: Bara Yoga. Workshop: Meditation & andning för livskraft & glädje, kl 14-17. Ligger inte uppe på hemsidan än, maila Bara Yoga för mer info och för att boka. info@barayoga.se

Det är få saker som har så omedelbart kraftfull effekt på vår hälsa och lycka som andningsövningar (pranayama) och meditation! Efter några minuters pranayama syresätts vi till max, mängden ny livsenergi i kroppen har ökat, och energiflödet är i full gång. Vi känner oss genast gladare, piggare och mer vitala. I kombination med den förhöjda närvaro som vi skapar genom meditationens totala fokus skapar vi ett välmående och inre lugn som håller i sig. Häng med på en eftermiddag där vi med varsamhet och värme väcker våra livsandar till liv inför den mörkare årstiden, med hjälp av olika tekniker för andning och meditation hämtade från kundaliniyogans enorma skatt. Vi värmer upp kropp och själ med ett kundaliniyogapass och varvar sedan under eftermiddagen olika andningsövningar och meditationer, med och utan mantran, för att skapa största möjliga livskraft och glädje. Eftermiddagen avslutas med en längre vila där energierna får integreras i kroppen.

Föreläsningar

Här är mina planerade FÖRELÄSNINGAR. Skrolla ner och se om du hittar något som väcker din nyfikenhet! Vill du boka mig för ett event? Maila! tia@tiajumbe.com.

 

11/11: Allt för hälsan-mässan. Föreläsning Boosta hud, hår & hälsa med naturens näringsbomber, i samarbete med Superfruit, Kureras scen 13-14. Läs mer om mässan här.

Varje dag utsätter vi oss själva med en kraftfull kemikaliestorm. Duschkräm, schampo, ansiktsrengöring, hudkräm – våra helt vanliga produkter innehåller ämnen som forskning kopplar till en mängd obalanser. En och en glider de under radarn för vad kroppen kan hantera – men vad händer när de blandas i kroppen? Under den här föreläsningen får du veta varför du bör göra din skönhetsvård själv, men också hur du gör. Det är både enkelt och roligt att göra själv, och hud och hår älskar de hemmagjorda produkterna! Du får tips på produkter för både hud och hår som du kan göra med vanliga livsmedel från kyl och skafferi. Du får veta vilka ingredienser du behöver för att göra ”riktiga” krämer och schampon, med fakta och information om basoljor, fruktsmör och aktiva ingredienser. Men skönhet kommer ju minst lika mycket inifrån! Här får du också tips om vilka näringsämnen som hud och hår gillar bäst, och vilka superfoods som är de allra bästa för att boosta både hudkvalitet och hårväxt!

 

11/11: Allt för hälsan-mässan. Jag pratar hud, hår & hälsa och bjuder på en shot för huden, Pratbubblan, 15.00-15.40. Läs mer om mässan här.

Mässevent

Här är mina planerade MÄSSEVENT. Skrolla ner och se om du hittar något som väcker din nyfikenhet! Vill du boka mig för en mässa? Maila! tia@tiajumbe.com.

 

10-12/11: Allt för hälsan-mässan. Jag säljer böcker i BladhbyBladhs monter, föreläser och håller yoga. Läs mer om själva mässan här.